want ik heb… taart en bloemen

Hella stolp - liggend 5Deze regenachtige bijna-vakantie-dag (alleen Danee moet nog naar school) ‘vieren’ we met een heuse red velvet taart. Inmiddels zijn we behoorlijk bedreven in het maken van deze heerlijke, rode lekkernij. Deze keer maak ik een kleintje, omdat deze zo mooi onder de nieuwe stolp van Hella Duijs past. Velen van jullie kennen Hella van de prachtige vaasjes, maar voor haar afstuderen maakte ze deze waanzinnig mooie stolpen. Wij werden er allebei meteen verliefd op. Want als de combinatie keramiek en taart gemaakt kan worden, zijn wij van de partij!

Hella stolp - liggend 2Omdat we midden in het fruitseizoen zitten, versier ik de taart met zoete blauwe bessen en zure rode bessen als tegenhanger van de mierzoete botercreme: over fijne combi’s gesproken! Van het restje beslag maak ik nog wat cupcakes, omdat er hier gedurende de dag altijd nog wel vriendjes en vriendinnetjes aan komen waaien en ik inmiddels uit ervaring weet dat pubers onverzadigbaar zijn.

Hella stolp - liggend 6Hella stolp - staandSamen met een ijskkkkoud glas roze ‘Blonde Pater’ ice tea (het recept vind je hier) én verse bloemen is de verwennerij compleet. Zo komen wij deze regenachtige dagen met gemak door en tellen we af naar vrijdag. Dan heeft Danee ook vakantie en kan het grote ‘chillen’ echt beginnen.

Hella stolp - liggend 3

7 reacties op “want ik heb… taart en bloemen”

    1. Heb jij ook al zo’n mooie stolp? 😉 Ik kaapte wel de grootste voor ieders neus weg…maar volgens mij overweegt Hella nu serieus ze in productie te nemen.

  1. En als’k wil chillen, is dat geen probleem? Kom je hierheen, en kom je niet alleen? Want jij hebt taart.. en bloemen.. 🙂

    Hele mooie foto’s weer! Xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *