PRCHTG is sinds 2014 de speeltuin van ons, Jessica en Fleur. Hier treden wij naar buiten met onze gedeelde passie voor design, fotografie, styling én schrijven. Wat leuk dat jij met ons mee komt genieten!

We zijn allebei moeder van drie: Jessica van zoons Balte (2000) en Jelmer (2002) en dochter Danee (2010) en Fleur van zoons Lode (2013) en Goof (2015) en dochter Mies (2019). Allebei samenwonend in een zelfontworpen nieuwbouwhuis met een man die een achtergrond heeft in de architectuur en fotografie. Maar vooral zijn we allebei dol op roze, design, keramiek, taart en bloemen.

De foto’s op PRCHTG zijn altijd door onszelf gemaakt. Ook verzorgen we zelf onze teksten en styling en zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwerpers en spannende producten. Sommige blogposts bevatten artikelen die we van de betreffende designer hebben gekregen ter promotie, maar het enthousiasme is altijd echt. Er wordt nooit geschreven over spullen die we niet zelf in onze huizen zouden willen hebben en we benoemen het wanneer een post een samenwerking betreft.

We hebben onze eigen pagina op vtwonen, daar bloggen we over design in de breedste zin van het woord. In 2016 wonnen we de vakprijs van de Dutch Mom Blog Awards en de publieksprijs van de vtwonen Meet the Blogger awards. In 2017 werden we genomineerd voor de Meet the Blogger Colour Award en wonnen we daar de publieksprijs. We werkten al met heel veel toffe merken samen, bijvoorbeeld met Vitra, Sandberg, Snurk, Tonone, Storytiles, Nobodinoz, Joolz en Keecie. Voor het blogazine van vtwonen mochten we onze eigen pagina’s samenstellen.

wij verzenden weer op maandag 19-2!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.