Over ons

In PRCHTG smelten onze passies samen, hier nemen we je mee in onze wereld van kleur, bloemen en ontdekkingen!

De rode draad is altijd roze!

PRCHTG is sinds 2014 onze speeltuin. Hier treden wij naar buiten met onze gedeelde passie voor design, kleur (roze!), styling én bloemen. Wat leuk dat jij met ons mee komt genieten.

De afgelopen tien jaar hebben we intensief aan ons merk PRCHTG gebouwd. We begonnen als influencers en bloggers en werden al snel bekroond met awards (vtwonen awards in 2016 en 2017). We hebben vier jaar lang geblogd voor vtwonen waar we (nieuwe) designers een podium gaven, werkten samen met allerlei gevestigde merken en ontdekten vooral ook veel nieuwe makers.

Neem contact op

 

 

De collectie in de webshop is uniek, vaak gelimiteerd en altijd met liefde en zorg uitgezocht en samengesteld. Authentiek, handwerk, ambacht: het zijn termen die ons hart sneller laten kloppen. We zijn zelf vaak betrokken bij het maakproces en maken alle foto’s zelf. Zo voelen we ons extra verbonden met de producten die we verkopen.

Onze kracht

Trendwatching

PRCHTG heeft een neus voor het spotten van nieuws. Onontdekte designers uit binnen- en buitenland, verrassende kleurencombinaties, niets gaat aan ons voorbij. Onze kracht zit in het signaleren van unieke designitems waar je lang van kan genieten. PRCHTG kiest voor onderscheidend, eigen en hierdoor ook voor duurzaamheid.