Thuis bij

kleurrijk herenhuis in Schiedam

29 maart 2023

Leuk dat je er weer bent, op ons blog, wat door het succes van de webshop vergeten leek te zijn! De plek waar wij nieuwe ontdekkingen met je deelden, je binnen lieten kijken in spannende  interieurs en onze baksels showden. We pakken de draad weer op en trappen af met een kleurrijke binnenkijker in een voormalige dansschool in Schiedam. Bij iemand die net als wij van kunst en design houdt en kleur niet schroomt!

Misschien herken je dit prachtige herenhuis meteen en volg jij Jol net als wij op Instagram. Jol combineert vintage met nieuw design en kunst met vintage, de filosofie van Mo Man Tai sluit hier naadloos bij aan. Zij maken van restmateriaal de mooiste spiegels, zo’n bont glanzend object is perfect voor aan de muur. We gebruikten het huis van Jol om dit te illustreren. Uiteraard namen we de rest van de collectie ook mee!

Zowel in onze adviezen en onze cursus spelen spiegels altijd een rol, omdat ze diepte geven aan een ruimte en licht weerkaatsen.

Deze kunstobjecten van Mo Man Tai geven dan ook een extra dimensie aan je interieur. En je ziet, ze passen zowel in een klassiek pand als in een modern huis. Mocht jij nou gevallen zijn voor zo’n mooie spiegel van Mo Man Tai uit de PRCHTG collectie, je shopt ze komende maand met 10% korting op de nieuwe prijs. We stelden de kleuren zelf samen en kozen voor een basis van roze met goud afgewisseld met blauw en oranje. De spiegel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, die in ‘elkaar passen’.