Blog

Je hebt gefilterd op:
Design

keramiek van Cor Unum

De Lakenvaas, de Spicy Jar, de Ionic en de Trails: ze zijn niet weg te denken uit onze keuken en komen allemaal uit de ovens van keramisch atelier Cor Unum in Den Bosch. De plek waar design en vakmanschap hand in hand gaan. Verzin het, en ze kunnen het er maken. Een creatief en bevlogen team, ontwerpers met de prachtigste ideeën en ruimte voor ons om aan de slag te gaan met limited edities.

Lees meer
Design

Warren & Laetitia

Design, gerecycled, gekleurd, vazen: allemaal termen die ons hart sneller doen kloppen. De 3D-geprinte vazen van het Franse designlabel Warren & Laetitia zijn een 'match made in heaven' met PRCHTG.

Lees meer
Design

PRCHTGe parkieten

De bontgekleurde parkieten van Pete Cromer spelen al jarenlang de hoofdrol in onze huizen én op onze foto's. Ze behoren tot een van de unieke items die we met heel veel trots verkopen. Allemaal anders van kleur en print, allemaal tof met elkaar te combineren. Gegoten uit resin en met de hand geverfd aan de andere kant van de wereld.

Lees meer
Thuis bij

kleurrijk herenhuis in Schiedam

Misschien herken je dit prachtige herenhuis meteen en volg jij Jol net als wij op Instagram. Jol combineert vintage met nieuw design en kunst met vintage, de filosofie van Mo Man Tai sluit hier naadloos bij aan.

Lees meer