Cursus

Stylen met PRCHTG

SOON! Binnenkort kan je acht weken lang samen met ons aan de slag! Je laten inspireren en ontdekken hoe jij een toef PRCHTG aan jouw huis kunt toevoegen. Ontdek je eigen stijl en stel een persoonlijk interieur samen waarin jij je thuis voelt en waarmee jij je kunt onderscheiden van de massa.

Meld je nu aan!

Over de cursus

Wat tof dat je overweegt onze online cursus te gaan volgen! De vierde editie van onze – met veel liefde en aandacht samengestelde – cursus, die jou in vier modules door het proces van een huis stylen begeleidt.

Nouja, die cursus doet dat natuurlijk niet zelf. Jij bent aan zet! Met ons als bezielende cursusleiders achter je. Want wij staan vol enthousiasme voor je klaar tijdens de livesessies en op Instagram. Zo houden we verbinding met jou en op deze manier kunnen we bijna à la minute inspringen als jij vastloopt of een sparringpartner nodig hebt.

 

Stap voor stap ga jij een ruimte in jouw huis aanpakken, een nog te bouwen woonkamer voorbereiden of – als je echt fanatiek bent – meerdere (slaap-)kamers tegelijk een make-over geven.

Klinkt simpel toch? Is het ook best. Als je jezelf maar de tijd en ruimte ervoor gunt. Stel je open, doe zo actief mee als voor jou goed voelt, schakel ons in en ga vooral uit van jouw dromen en wensen. Verbreed je kennis, zoek grenzen op, ga op ontdekkingstocht en laat je verrassen. Wij kunnen niet wachten om ergens in 2024 kiekjes te ontvangen van jouw gestylede huis waar jouw handtekening duidelijk in te herkennen is.

Neem contact op

 

Hoe is de cursus opgebouwd?

Module 1

Een blank canvas

Spullen waar je niet blij van wordt ruimen het veld, zodat je blanco kan starten met jouw persoonlijke stylingplan. Je gaat kijken wat wél bij je past en ontdekken waar je energie van krijgt. We geven je praktische handvatten om te starten met De Grote Opruiming. Nee hoor, het hoeft echt geen showroom te worden, want in een huis mag geleefd worden.

Module 2

Sfeer bepalen

In dit blok ga je op zoek naar je eigen stijl. Waar word je blij van? Welke merken vind je mooi? Bij wie kijk je graag voor inspiratie? Over welk stukje huis (of kamer) ben je al wél tevreden? Het doel van deze module is het ontdekken van je eigen stijl zodat je het blanke canvas uit de eerste module kunt gaan inkleuren.

Module 3

Kleur bekennen

Aan het einde van deze module weet jij de definitieve basiskleur voor je wanden (oké, misschien een tintje lichter of een beetje donkerder), of je – en voor welke wand – voor behang of een andere vorm van wandafwerking kiest en welke materialen je gaat gebruiken. Zo leuk, hier begint jouw plan al echt vorm te krijgen!

Module 4

De finale: het afstylen

In deze module gaan we jouw ruimte dat beloofde vleugje PRCHTG geven met behulp van de regels die wij zelf ook altijd gebruiken in onze adviezen. Denk aan motto’s als ‘denk groot’ en trucjes als het combineren van budget met design. Natuurlijk is er ruimte voor al het moois uit onze eigen webshop en laten we zien hoe die items het best uit de verf komen. In deze module komt alles samen!

Investering

Wat kost deze cursus?

We vragen van jou een investering van €229,00. Qua tijd ligt dat er helemaal aan hoe actief je meedoet, sommige deelnemers kijken alleen de live sessies (1 uur per 2 weken), andere gaan er dagelijks mee aan de slag en alles daar tussenin. Niks moet en alles mag is ons motto.

Wat krijg je daarvoor?

Acht weken actieve begeleiding van Fleur en/of Jessica van PRCHTG middels live sessies op Instagram (dit kan in de toekomst wijzigen, bijvoorbeeld in Teams of Zoom), een besloten Instagramaccount waar je op vaste tijden – twee vaste momenten in de week – je vragen kan stellen en een online leeromgeving met theorie – vergezeld van door PRCHTG samengestelde collages en inspiratieplaatjes – en opdrachten.

Wat kan je ermee?

Na de cursus kun je elke ruimte in huis middels dezelfde stappen aanpakken, of het nu om een werkruimte, een slaapkamer of een woonkamer gaat. Win-win dus!

Let op: om het persoonlijke karakter te kunnen waarborgen, stellen we slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meld je nu aan!

Wat zeggen andere deelnemers over de cursus?

'Lekker spontaan'

Joyce

Lieve dames, bedankt voor de leuke live sessie! Maakt m’n avond helemaal goed. Gewoon lekker spontaan, superfijn!

 

'Gezellig'

Marleen

Hoi dames, wat leuk om jullie een keer live te mogen meemaken. Het was gezellig, net alsof we bij jullie aan tafel zaten.

'Gezellige live sessies'

Mirjam

In de tussentijd maak ik gretig gebruik van de tips die jullie geven en geniet van alle mooie plaatjes die voorbijkomen en niet te vergeten de gezellige live sessies.

'Ein-de-lijk keuzes'

Karin

Ik ben er helemaal in gezogen en kan het nu niet meer los laten. Heb leren vertrouwen op mijn eigen smaak en gevoel en keuzes gemaak, ein-de-lijk keuzes gemaakt.

 

'Zoooo blij'

Nynke

Ik word zoooo blij word van deze cursus! Ik heb echt iets aan jullie tips, en door het maken van mijn moodboard zie ik nu al heel duidelijk wat mijn stijl is.

'Goede tip'

Nathalie

Wat een goede tip om foto’s te maken van je eigen interieur! Pas dan kijk je veel objectiever!

 

 

'Effect van licht'

Lonneke

Ik heb nu al enorm veel nieuwe inzichten door deze module, waardoor dank. Heb me (stom natuurlijk) nooit zo het effect van het licht in de ruimtes op de muurkleur beseft. Wilde mijn enthousiasme even delen.

'Puzzelstukjes'

Karin

Tijdens het terugkijken van de livesessie vielen de puzzelstukjes in elkaar voor de kleuren in de woonkamer. Heerlijk die inspiratie.