toetje

toetje1Té simpel, in een paar minuutjes klaar en toch heerlijk. Altijd handig van dit soort receptjes toch? De kokos lijkt wel op sneeuw en de strikjes van Suussies staan niet alleen feestelijk op kleding (ze bracht ons op dit idee met deze foto op Instagram), dus uitermate geschikt tijdens de komende kerstdagen. Tijdens het uitpakken van de cadeautjes, als lekker klein snackje bij de afsluitende koffie van je geslaagde diner of gewoon als toetje natuurlijk.

toetje3De ingrediënten van de Pavlova-rol van vorig jaar staat hier stiekem gewoon weer op het boodschappenlijstje (man, wat hebben we daar toen van gesmuld met zijn allen), maar ook dit taartje verdient zijn plek op dit blog. Het recept lijkt erg op ‘een fris gebakje met lemon curd‘ uit de Allerhande, alleen gebruikten wij voor de bodem geen dadels – maakt hem wel gezonder. Wij mixten gewoon wat koekjes met geraspte kokos en gesmolten boter. Er bovenop mascarpone gemixt met lemon curd (een paar eetlepels) en 75 gram kokos en dan rijkelijk ‘besneeuwen’ met nog meer kokos.

toetje4toetje2Delen jullie ook de gemakkelijkste en lekkerste gerechtjes met ons? Wat wordt jullie grootste succes tijdens de komende kerstdagen?

2 Comments

  1. Wij gaan winterBBQ-en uit het toffe boekje van MMe Charlotte...mmmmm Nu maar hopen dat het niet regent! Oh en de Pavlova staat hier met Oud en Nieuw weer op het menu, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.