square

ferm-living-tijdschrift-liggendToen Mister Design ons vroeg of wij samen wilden werken, twijfelden wij – als ‘Misses Design’ – geen moment. De hele (web-)winkel is immers gevuld met onze lievelingsmerken zoals Muuto, Hay, Ferm Living. Veel van onze design aankopen werden dan ook hier gedaan, dat maakt Mister Design tot één van onze favorieten adresjes, zowel online als offline. Want met maar liefst twee stenen winkels zijn zij niet meer weg te denken uit de binnenstad van Den Bosch.

ferm-living-tijdschrift-1-staandIn de winkels aan de Hinthamerstraat omdat ze daar zo’n heerlijke sfeer neer weten te zetten en online vanwege de snelle levertijd. Want zeg nou zelf, als je ein-de-lijk besloten hebt jezelf die roze Muuto vaas cadeau te doen, dan wil je hem ook morgen in huis hebben. En dat kan, want voor 15.00 uur besteld betekent de volgende dag in huis, hoera! Zo geschiedde ook met dit fijne tijdschriftenrek Square naar het ontwerp van Trine Andersen voor het Deense merk Ferm Living. In dit stoere rek zie je een duidelijk patroon, dat benadrukt wordt door de zwarte kleur. Het dikke staaldraad kan tegen een stootje en maakt hem eenvoudig verplaatsbaar. Van naast je bank naar in de buurt van je fauteuil en van naast je nachtkastje naar een plekje in je werkhoek.

ferm-living-tijdschrift-grootHet stoere broertje van de inmiddels beroemde Wire Basket biedt meer dan genoeg ruimte aan een flinke stapel van je lievelingstijdschriften, die hier normaal op de rand van de bank – en dus eigenlijk altijd in de weg – liggen of op het bijzettafeltje waar je ook je bloemen kwijt wil. Kortom, een echte aanwinst voor de tijdschriftminnende PRCHTG-volger, die ongetwijfeld net als wij enorm slecht is in het weggooien van oude nummers van vtwonen en EH&I. Niks is toch fijner dan op de bank te kruipen met een latte en je favoriete magazine?

Fijn weekend!

ferm-living-tijdschrift-2-staandDeze blogpost werd mede mogelijk gemaakt door Mister Design.

5 reacties op “square”

    1. Hey Mirjam, bedankt voor je reactie! Het is de ban k ICE van designsales. Nog steeds erg blij mee, en laatst nieuw leven in geblazen door de hoezen te laten stomen, nu is hij weer als nieuw! Succes met je zoektocht!

  1. Pingback: Home Decorating DIY Projects: Tijdschriftenrek 'square' van Ferm Living op PRCHTG - Decor Object | Your Daily dose of Best Home Decorating Ideas & interior design inspiration

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *