meisjes met bloemen

bloemenmeisjes-thuis-1Bloemenmeisjes. Wij weten ons wel raad met deze titel. Van thuis uit opgevoed met volle vazen en pluktuinen en sinds we op onszelf wonen gaat er ook geen week voorbij zonder een bloemetje in huis. De ene week uitbundig (zoals nu, we mochten ons suf kiezen bij de inauguratie van Mooi wat bloemen doen afgelopen donderdag, er waren zelfs zonnebloemen en pioenrozen!) en de andere week met een stelletje overblijvers of een bosje tulpen van de markt. Maar in een huis zonder een bloem zul je ons zelden aantreffen.

bloemenmeisjes-thuis-2Wat kunnen wij verlangen naar velden vol plukgeluk! Afgelopen zomer gingen we ons te buiten in pluktuinen en konden we ons hart ophalen op de dijk, tot eind september bloeiden daar de meest uitbundige zinnia. We kunnen ook niet wachten tot we onszelf en onze kinderen weer kunnen kronen met zelfgemaakte bloemenkransen en blaadjeskronen.

bloemenmeisje-fleurTot die tijd trakteren we jullie op foto’s van bloemen die we met zorg uitkiezen bij onze vaste bloemist. En nu we gekroond zijn tot Bloemenmeisje, zullen we deze taak nog serieuzer nemen!

bloemenmeisje-fleur2

6 Comments

  1. Echt mooi, je haar Jessica! En een leuk idee om bloemen meisjes uit de nodigen mee te doen en hun foto met bloemen te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.