house of madu

Kerst GiveAway Kandelaar liggendTijdens onze vele omzwervingen online stuitten wij laatst op de prachtige webshop House of Madu. Eigenaresse Stephanie stelt met zorg haar collectie samen en geeft daarmee gehoor aan de verschillende woontrends. Je kan in haar online winkeltje shoppen op stijl, makkelijk als je het even niet meer zo goed weet of inspiratie zoekt. Daarnaast biedt zij de mogelijkheid om de door jou uitgezochte producten eerst ‘live’ te bewonderen in haar showloods te Wateringen. Check voor openingstijden de site.

Dat koper een blijvertje in ons interieur is mag inmiddels wel duidelijk zijn. Koper combineert dan ook fantastisch met pastel tintjes, doet het goed in een stoer scandinavisch interieur en staat mooi bij natuurlijke materialen. En niet alleen tijdens de wintermaanden, maar ook als de dagen weer langer worden is koper onmisbaar in je interieur.

Kerst GiveAway Kandelaar staandDaarom zijn wij zo blij voor jullie dat wij namens House of Madu twee geweldige koperen kandelaars van Hübsch weg mogen geven. Wat een fijn cadeau voor onder de boom! Je maakt kans op deze toffe set als je onze foto op Instagram deelt én House of Madu en PRCHTG gaat volgen, als je dat nog niet deed. Lezers zonder Instagram kunnen hieronder een reactie achter laten. De gelukkige wordt zondagavond bekend gemaakt, zodat hij of zij met de kerstdagen al van deze beauties kan genieten.

9 reacties op “house of madu”

 1. Ingrid Huijsman

  Die prachtige papieren schedel prijkt hier in huis. Witte kaarsen hebben we zo gekocht… Ik vind ze prachtig! Het lukt me enkel niet om de foto via Instagram te delen.. Hopelijk ding ik nu toch mee!

 2. Marjolein Schrage

  Wat een prachtige kandelaars!!!
  Ze zullen heel goed matchen bij mijn andere bronzen kandelaar!!
  Trouwens waar is dat skelettenhoofd te koop???

 3. Lieve Stephanie,

  Gisteren voor het eerst jouw showwinkel bezocht. Wat een ontdekking! Het maakte m’n dag helemaal goed. M’n nicht en ik hebben leuke dingen gekocht voor onze dochter die morgen jarig is. Wat zal ze er blij mee zijn! Verkoop je ook dat beeldje van het meisje met gouden duif die ik hierboven op de foto zie. Ik weet namelijk dat m’n dochter die heel graag wil hebben.

  Groetjes,
  Ingrid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *