geluksvogel

BTwee weken geleden was ik een geluksvogel, want toen heb ik dit prachtige schilderijtje gewonnen! Het leuke duo Fleur en Jessica, de gezichten achter PRCHTG, hielden samen met Birgitt van Olislagers Design een give away op Instagram. Je kon daarbij een borduurring naar keuze winnen uit de collectie vogels, vlinders, cactussen of insecten van Birgitt. En ik was dus de gelukkige! Omdat ik gek op vogels ben, wist ik meteen dat ik er eentje uit die serie zou kiezen. Maar ja, welke?

CHet is deze vrolijke ijsvogel geworden. In een zwarte lijst, zodat ik hem net even wat stoerder vond. En dat past dan weer mooi bij ons in huis. Hij hangt nu naast de ronde, zwarte onderplaat van onze vuurkorf. Om de zwarte kleur wat terug te laten komen, gebruikte ik een zwarte vaas.

Qua bloemen heb ik gekeken naar de kleuren van het vogeltje. Lekker vrolijke en felle kleuren, waardoor het zwart het geheel niet donker en somber maakt. Ook zocht ik de vaasjes op kleuren uit die bij het vogeltje passen. Ik hou van de kleurencombinatie geel en roze, dus hiervan had ik al wat vaasjes verzameld.

DFleur en Jessica: bedankt voor deze leuke actie! En Birgitt natuurlijk ontzettend bedankt voor het mooie cadeau en je lieve, persoonlijke briefje erbij. Ik ben heel blij met mijn vogel Pietje en zal goed voor haar zorgen!

ALiefs, Judith – judithslagter.nl

Fotografie en tekst door Judith Slagter © – check haar site voor adembenemende boeketten, perfecte bloemencombinaties en fijne inspiratie om vazen te stylen.

2 Comments

  1. […] Twee weken geleden was ik een geluksvogel, want toen won ik dit schilderijtje, van Olislagers Design, bij het blog van Fleur en Jessica. Voor hun mooie site PRCHTG mocht ik een gastblog schrijven met foto’s van het vrolijke vogeltje. Ben je benieuwd? Hier kun je hem bekijken. […]
  2. […] Twee weken geleden was ik een geluksvogel, want toen won ik dit schilderijtje, van Olislagers Design, bij het blog van Fleur en Jessica. Voor hun mooie site PRCHTG mocht ik een gastblog schrijven met foto’s van het vrolijke vogeltje. Ben je benieuwd? Hier kun je hem bekijken. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

in juli & augustus verzenden we
alleen op donderdag
let op: week 32 gesloten!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.