dusky pink

anglepoise1Een limited editie. In het roze. Nou, dan heb je ons hoor. En omdat je nooit genoeg goede verlichting in je huis hebt, adopteerden we dit schatje in het Dusky Pink met alle liefde en plezier. Van het merk Anglepoise heb je vast weleens gehoord. Sinds 1932 is deze Engelse verlichtingsspecialist actief. Met de Anglepoise Original 1227 als eerste uitgave, zetten zij meteen een trend. Het geraamte van deze industriële lamp kan heel gemakkelijk versteld worden zonder dat hij meteen weer terugschiet door de ontwikkeling van een speciaal soort veer. Het is mede hierom dat de lamp meer dan tachtig jaar later nog steeds overal gezien wordt: zowel bedrijven als in particuliere woningen is de 1227 een graag geziene gast. In Engeland heeft het ontwerp zelfs een eigen postzegel gekregen, dat zegt al genoeg. Van de Original zijn inmiddels vele varianten te koop, van een vloerlamp tot een hanglamp.

mister-design-angelpoise2En toen was er dus ook die Limited Edition. De Original 1227 Mini Tafellamp Dusky Pink is het kleinste zusje uit de familie. In de zachtroze (lila, kijk maar eens hoe fijn de Flexa kleur van het jaar Heart Wood er bij past!) tint een elegante uitbreiding van de collectie. Wat helemaal tof is: deze Dusky Pink versie is zó exclusief dat MisterDesign als enige dealer in Nederland deze tafellamp verkoopt! Het tafellampje heeft een vaste arm en een verstelbare stalen lampenkap waardoor hij perfect is als lampje op je nachtkastje. De voet is van zware kwaliteit gietijzer en kiepert dus nooit zomaar om. Het allermooiste vinden wij nog wel de dieprode kleur van het snoer. Met de chromen accenten en de matroze basis vormt dit tezamen een krachtig geheel.

angelpoise3Je loerde vast ook eventjes naar die te gekke vaas op het nachttafeltje. Fleur verwende zichzelf alvast voor haar aanstaande verjaardag. Soms moet je van dromen werkelijkheid maken toch? Gevuld met een paar prachtige losse bloemen is de lang geliefde Echasse van Menu een lust voor het oog. Ooit komt de grote versie ook nog wel.

Dit blog is in samenwerking met MisterDesign gemaakt.

2 reacties op “dusky pink”

  1. Prachtig lief lampje maar ook de kleur op de wand, prachtig.
    Sinds onze verhuizing vorig jaar krijg ik nog niet de juiste stijl voor onze slaapkamer te pakken……
    Als 2x behang geplakt en ook weer eraf gehaald.
    Als ik dit kleine hoekje van de slaapkamer zie ben ik enorm benieuwd naar de rest.
    Kunnen jullie eens een slaapkamer binnenkijker doen, voor de inspiratie 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *