Thuis

Roze Tylko kast

12 oktober 2020

Zoals bekend zijn we groot fan van Tylko, we hebben inmiddels allebei meerdere meubels in huis en eerlijk gezegd, we zouden in elke kamer wel zo’n geweldige kast willen hebben staan. Waarom? Simpelweg omdat alles mogelijk is en je zelf alles met de configurator kan samen stellen. En waar maatwerkkasten normaal een vermogen kosten, heb je hier voor een hele schappelijke prijs écht een mooie kast. Het is dan ook niet voor niks dat we dit toffe merk opnemen in onze stylingadviezen.

De laatste aanwinst staat op de werkkamer van Jessica – tegen het geweldige Sandberg behang van Emilia Ilke – en is: roze! Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. De kast heeft lekker veel open vakken voor mooie items en lievelingsboeken. Achter de deurtjes verdwijnen de spulletjes die we liever niet zien! Wist je trouwens dat anthuriums echt ideaal zijn voor op de werkkamer? Ze kunnen – met een beetje liefde – wel twee tot drie weken staan. Wij vinden het super fijn om ook op de plek waar we nu veel tijd doorbrengen bloemen te hebben staan.

En hoe leuk is het om de kast steeds weer anders in te richten? In de stopmotion zag je hoe de hele kast roze / wit kleurde in vijf seconden. En hieronder zie je hoe het zachtroze meubel eruit ziet met een wat bonter palet. Wij kunnen ons zo voorstellen dat ook jij nog wel een toffe plek hebt voor zo’n prachtige kast. De mogelijkheden zijn oneindig, leef je uit!