Collabs

Blundstone

9 oktober 2020

Weer of geen weer, Soda (de pup van Jessica) loopt het liefst uren buiten. Over de dijken, door de bossen. Of het nou regent of stormt. De jongens van Fleur zijn ook van die buitentypes. Jas aan, muts op, Blunnies aan. Na Fleurs man zijn wij nu ook échte fans. Hij liep al jaren op Blundstones en dat noemen ze zelf hun grootste kracht: eens Blundstone, is altijd Blundstone.

Al 150 jaar bestaat dit van oorsprong Australische merk. Hartstikke populair door de kwaliteit, maar zeker ook door de uitstraling en het comfort. De stevige zolen zijn schokdempend door geïntegreerd absorptiemateriaal, de schoenen zijn wind- en waterdicht, ze gaan gemakkelijk aan en uit door de merklabels, de zogeheten ‘pull tags’, aan de voor- en achterkant. Dit laatste maakt dat het ook ideale kinderschoenen zijn.

Er zijn inmiddels veel verschillende kleuren en modellen te kiezen. Jessica koos voor stoere zwarte en wat vrouwelijkere bruine, die van Fleur hebben een bruingroene kleur. Wij dragen ze onder onze jeans, maar net zo lief onder een bloemetjesjurk. Met dikke sokken tijdens een wandeling, maar ook met een panty of maillot erin staan ze stoer. We snappen inmiddels heel goed dat Blunstone een grote groep trouwe fans heeft. Als je gewend bent aan deze heerlijke stappers, wil je niet anders meer hoor!