zonder-jas-zondag

appeltaart 1Weekend!!! En wat voor eentje, voor velen het begin van de voorjaarsvakantie, buiten tien graden en een zonnetje. Het perfecte weer om eropuit te trekken met de analoge Nikon. Lekker naar buiten om nieuwe herinneringen vast te leggen. Dikke winterjassen en met (nep-)bont gevoerde laarsjes maken plaats voor een heerlijk warm vest en sneakers: wat een feest na al die grauwe dagen. En dan bij thuiskomst erachter komen dat de kinderen zelf een appelkruimeltaart hebben gebakken, kan het nog fijner?

appeltaart 2

Dit weekend geen creatief boeket van één van onze hofleveranciers, maar bloemen van de markt. Uit de categorie ‘2 voor 5′ de meest prachtige roze tulpen mét roze stelen (wij zagen ze nooit eerder) en ranonkels in snoeperige kleurtjes. Samen met de door Danee geplukte narcissen geven ze ons het ultieme lente-gevoel. Nu het zonnetje na lange tijd eindelijk weer naar binnen schijnt en de vogeltjes je ’s ochtends wakker fluiten zou je bijna denken dat het voorjaar nu écht niet lang meer op zich laat wachten.

En wat je vandaag ook op de planning mocht hebben, een flinke boswandeling of bankhangen na een avondje carnavallen, wij wensen jou een heerlijke zondag!

 

4 Comments

  1. Wat een mooie tulpen! Ik heb ze ook niet eerder gezien met roze steel :) En ranonkels... Blij dat ze er weer zijn! Van mij mag die zon nu wel weer wat vaker tevoorschijn komen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.