zonder fouten geen groei

karlijn2Een pakkende slogan in het nieuwe boek van Karlijn van de Wier. Eentje die we normaal gesproken even zouden lezen en dan snel weer door.. maar die nu wat meer binnen komt. We zijn allebei zo enorm toe aan vakantie. Beter nog: we zouden beiden een week non-stop kunnen slapen. Maar ja. Dat is nogal lastig met respectievelijk een dreumes en een bijna peuter-af en een kleuter en twee pubers. De dreumes die nog steeds niet zo slaapt als gehoopt. De peuter in de welbekende en erg moeilijke ‘ik ga bijna naar de basisschool en tot die tijd haal ik het bloed onder iedereen zijn nagels’-fase. En de pubers die total loss zijn na een intensief jaar leren, studeren, plannen, groeien. En de kleuter die ook veel voor haar kiezen kreeg. Dan noemden we nog niet eens de pup die zich niet per se altijd volgens het hondenboekje gedroeg. Het nieuwe huis. De plannen. Het herstel. Het blog.

karlijn3Soms toch wel echt superbelangrijk om te ontspannen. Oké, vaak. En je te beseffen dat het niet erg is om af en toe chagrijnig te reageren, om niet altijd je telefoon op te nemen of om een keer te snauwen tegen je lief. Zonder dit soort fouten loop je vast en is er dus geen ruimte in je kop om door te kunnen gaan. Dus hoe lekker is dan het vooruitzicht van een vakantie die zes weken gaat duren! En hoe heerlijk is het om in de tuin van je ouders (of misschien bof je zelf wel met een volle bloementuin) met een snoeischaar los te gaan in de zeikende regen. En hoe relaxed is het om met behulp van Karlijn haar inspirerende en duidelijke boek te leren ‘handwriten’.

karlijn4karlijn1Karlijn kennen wij echt al tijden via Instagram. Deze afgestudeerde pedagoog en interieurstyliste leerde zichzelf prachtig schrijven en kalkt nu met gemak muren van 15 meter vol met de meest waanzinnige letters. Grote namen huren haar in en bij ieder project zuchten wij ‘dat zouden wij ook wel willen kunnen!’. Stap voor stap verklapt ze haar geheimen in haar Letter Journal. Ideaal om tijdens zwoele zomeravonden op de camping je schetsblok en je pennen erbij te toveren en te oefenen tot je erbij neer valt. Of om samen met je man zelf een geweldige uitnodiging te ontwerpen en tekenen voor een spetterende barbecue voor al je vrienden. Mogelijkheden genoeg, wij schrijven en schetsen dapper verder… een kaartje voor de lieve juffen en meesters voor bij de cadeautjes die we al ingepakt klaar hadden liggen.

karlijn5Lieve Karlijn stuurde ons een exemplaar van haar ‘Letter Journal’ toe en wij zijn al vanaf kinds af aan bezig met tekenen en netjes proberen te schrijven, dus vonden het leuk om erover te bloggen.

1 reactie op “zonder fouten geen groei”

  1. Nog heel even volhouden lieve dames en dan heerlijk genieten van die welverdiende vakantie! Leuk dat jullie het boek van Karlijn zo in het zonnetje zetten. Het is ook écht een tof boek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *