zomerslaap

vakantie - liggendAlsof tegelijkertijd met het starten van de zomervakantie het blik ‘zomer’ werd opengetrokken. Volle bak zon, hoge temperaturen en alles wat daarbij komt kijken: watergevechten, zand tussen de tenen en avondwandelingen om af te koelen.

vakantie - staandHoogste tijd om de hoofden rust te gunnen. Ruimte maken om nieuwe inspiratie op te kunnen slaan, met een frisse blik de wereld in kijken om na de vakantie weer mooie dingen te kunnen maken. Wij vullen de komende weken onze longen met frisse berglucht en laten zeewinden door onze haren woeien, we omringen ons fulltime met al onze liefsten en focussen ons op de echte wereld om er daarna weer volop tegenaan te gaan.

ijsje3ijsjes1Mocht je je vervelen de komende weken, verblijd Haarlem eens met een bezoekje, laat je verrassen door alles wat Den Bosch te bieden heeft, maak een bloemenkrans, bak een cake of maak als het heet is eens een eigen yoghurtijs. Wij gebruikten het vegan recept van The Green Happiness – gewone yoghurt en melkchocolade maakten het er niet minder lekker op, wel minder vegan – en het was een groot succes. In ons ijs zaten ook bramen en de zoete fruitsmaak, de zachte yoghurt en dan die knapperige pistachenootjes: instant zomer!

Wij wensen jullie een heerlijke tijd met iedereen die je lief is, fijne gesprekken tot diep in de warme zomernacht, frisse plonzen in het opblaasbadje in de tuin én – mocht je van huis gaan – een veilige reis!

ijsje2

5 Comments

  1. Fijne vakantie lieve meiden!! Geniet van jullie gezin en allen die jullie dierbaar zijn.!! Dikke knuffel voor jullie! Liefs Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

in juli & augustus verzenden we
alleen op donderdag
let op: week 32 gesloten!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.