zomerse sferen in de winter

Teveel licht, te weinig licht en dan weer te koud licht of – tijdens de ondergaande zon – te warm licht, soms worden we gillend gek van deze periode en spreken we elkaar moed in: ‘niks moet, alles mag’. En zo doen wij PRCHTG nog steeds, vanuit de wil om te delen én omdat we het zo ontzettend leuk vinden. En op grauwe dagen slepen prachtige items als deze, de zomerse vaas Juice van HAY , ons er doorheen en worden we vanzelf blij. Zeker wanneer onze vazen zo gevuld zijn als deze!

We maakten al eerder blogposts over designvazen , simpelweg omdat we een zwak hebben voor fraai vormgegeven vazen: gekleurd glas, porselein in pasteltinten, met messing pootjes in ontelbaar verschillende vormen en maten. Deze mooierd met zijn gele strepen deed onze deed ons denken aan lange zomers in Frankrijk, niet alleen vanwege de kleur, maar ook omdat hij ons herinnert aan die authentieke Franse snoepjes: berlingots. Je weet wel, die waar je bijna je kiezen op breekt!

Juice is verkrijgbaar in twee verschillende maten en drie kleuren, namelijk ook nog in twee verschillende tinten blauw. Deze gele vraagt om een heerlijk groot en zomers boeket, zélfs in de winter. Dan knalt hij zelfs bij slecht weer! We kunnen niet wachten hem in de zomer te vullen met plukbloemen of een enorme bos dahlia’s. Maar ook zonder bloemen is het een echte eyecatcher in of op je kast.

Tip: Staat deze prachtige vaas ook op jouw wishlist? Shop hem dan nu bij MisterDesign, want hij is op dit moment extra fijn geprijsd!

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met MisterDesign.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.