zomerse diy

Peddel 3 - staandBalte – de oudste zoon van Jessica – is dol op het pimpen van skateboards. Vakkundig worden de tofste motieven afgeplakt op het griptape om ze vervolgens een nieuwe look te geven. Hij maakt daarbij gebruik van Montana Black spuitbussen die hij in Waalhalla (dé plek om te skaten in Nijmegen) koopt, zij hebben sinds kort hun assortiment uitgebreid en verkopen nu álle ruim 180 kleuren. En dat voor nog geen vier euro per bus.

Peddel 1 - staandToen er bij de kringloop een peddel gescoord was – met in ons achterhoofd die gave peddels van Laura (ook echt eentje om te volgen) – stond Balte dan ook te popelen om deze een coole make-over te geven. We kozen de kleuren ‘Black’, ‘Hope’, ‘Code red en ‘White’. Na de tweede kleur bleven we echter twijfelen, welke bus gebruiken we nu? Zwart en rood zouden misschien wel de zomerse vibe die de peddel nu heeft teniet doen.

Peddel 2 - staandWe hebben bijvoorbeeld ook nog de kleur ‘Olymp’, een lichtere versie van ‘Hope’ of moeten we er toch een ‘kloddertje roze’ tegenaan gooien. Wat vind jij? Wij zijn erg benieuwd welke kleur jij nog zou toevoegen, laat hieronder een reactie achter en wie weet wordt jouw favoriet wel kleur nummer 3. Het eindresultaat posten we dan op Instagram.

Wordt vervolgd dus. Voor nu…een heel fijn zomers weekend!

P.S. Het schattige rode vaasje was een cadeautje van Hella Duijs, is het geen plaatje?

Peddel - liggend

 

3 reacties op “zomerse diy”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *