zes jaar

Danee zes 1 - liggendDeze blik, de hele dag op haar gezicht, ik word er gelukkig van! Vandaag is haar geboortedag, vandaag is ze zes jaar bij ons. En hoe kan ik haar in hemelsnaam iets weigeren, wanneer ze me met dit snuitje aankijkt? Dus kwam er een Frozen taart! Tuurlijk, met poppetjes erop en blauwe botercreme. Met alle liefde op de wereld stond ik uren in de keuken en wat vond ze hem mooi.

Danee zes 2 - staands Ochtends zijn er cadeautjes op bed, zoals elk jaar. Met z’n allen op het grote bed zingen we de jarige toe en worden de eerste cadeautjes uitgepakt. Daarna hijst ze zichzelf in haar – zelf uitgekozen – verjaardagsoutfit, maar haar glitter tutu gaat al snel uit nadat ze van opa en oma een sportoutfit heeft gekregen. Terwijl ze tevreden het shirt in de legging propt zegt ze: ‘Dit vind ik het allermooist’. En wij genieten van haar, omdat zij zo goed in genieten is. En niet alleen vandaag, maar elke dag!

Ook een regenboogtaart maken? Check dan ‘Vijf lentes jong’.

Danee zes 1 - staand

7 Comments

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie knappe Danee! Leuk verhaal, mooie foto's en een prachtige taart! Alle ingrediënten voor een top verjaardag! Geniet ervan! Liefs uit Grasakker 30!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.