workbrands 2.0

workbrands-grootVorige week woensdag konden jullie in onze blogpost voor vtwonen al alles over dit prachtige bureau lezen en vandaag laten we zien hoe je deze tafel ook op een andere manier kunt gebruiken, namelijk als eettafel. Zolang de boekenkast (mét zitje in het raamkozijn) nog niet gemaakt is staat deze – door Workbrands opgeknapte – tafel gezellig voor het raam en geniet zij hier van heerlijke kopjes koffie met uitzicht op de dijk.

workbrands-2Toen de tafel binnenkwam stond hij op de laagste stand, de ideale hoogte om aan te spelen, Danee zag haar kans schoon en heeft er met haar vriendinnetjes heel wat fraaie tekeningen aan gemaakt. Omdat hij mee kan ‘groeien’ is hij óók super geschikt voor de kinderkamer. Het blad laat zich eenvoudig in hoogte verstellen en er komt geen rolmaat aan te pas, want de centimeters staan gewoon aan de binnenkant van het frame aangegeven. Enorm handig, wij houden ervan!

workbrands-3Extra fijn vonden wij dat we niet Marktplaats hoefden af te struinen om vervolgens ergens in the middle of nowhere zo’n tafel te halen om vervolgens teveel te betalen (want die verkopers weten heus wel wat ze in handen hebben) en dan thuis nog te moeten schuren, primen en spuiten. Wat in ons geval altijd druipers oplevert, zodat we weer opnieuw moeten beginnen. Geloof ons, zo’n refurbished Mehes is echt een uitkomst. Bovendien krijg je een tafel die ook echt werkt én 48 maanden (vier jaar!!!) garantie.

Wij kozen voor wit, maar hoe tof is deze tafel met een roze frame? Pak maar vast de waaier met RAL-kleuren, want ze kunnen hem in elke kleur spuiten. Wat kies jij?

workbrands-1Deze blogpost werd mede mogelijk gemaakt door Workbrands, met wie wij een toffe samenwerking aangingen. Workbrands verkoopt maar liefst 50 toffe designmerken, waaronder veel van onze lievelingslabels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *