winterweekend

weekendbloemen2Poeh, er komt zoveel leuks aan! Zoveel toffe, vernieuwende samenwerkingen en dat dan gemixt met oude bekenden (kennen jullie deze vazen nog?).

weekendbloemen3Maar nu vieren we weekend. Met kindjes die zichzelf aankleden, verse cappuccino’s, zelfgebakken chocolate chips-koekjes en uiteraard met een fijne bos bloemen. Ook kunnen we niet onder een rondje schaatsen uitkomen, Danee vond het maar suf dat ze haar tutu niet mocht aanhouden…

weekendbloemen4En natuurlijk zijn er winnaars. We knalden de afgelopen weken de ene na de andere give away op internet. Vijf (5!) pakketten met kalanchoës namen Always Kalanchoe gaan naar: Larissa, Stella, Arianne, Marinka en Miss_Juud: mailen jullie ons op info@prchtg.nl? En dan nog Het Roze Meisje. Driehonderd deelnemers, en dan één winnaar: Karlijn Gobbens! Hoeraaaaa!

weekendbloemen1

3 Comments

  1. Ik ben zo zo zo zo blij dat m'n lieve vriendinnetje heeft gewonnen!!! Dankjulliewel dames! Dat gaat zo'n enorme opsteker zijn! En ik blijf duimen dat het meisje geluk gaat brengen! Kus voor jullie!
  2. zie het nu pas, super dankjewel! Ik heb teruggemaild :) Echt leuk, die gaan een supermooi plekje krijgen en hoera, overmorgen naar de kringloop voor toffe potjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.