wie jarig is…

tulband-5Wie (bijna) jarig is trakteert zichzelf op een prachtige bakvorm. Althans, Jessica deed dat! Aanstaande donderdag is het pas zover, maar met Pasen voor de deur was dit natuurlijk het perfecte moment om eindelijk deze waanzinnig mooie tulband vorm van Nordic Ware van de wishlist af te vinken. En zo geschiedde! En omdat de familie morgen aanschuift voor het paasontbijt ging zij op zoek naar een fijn recept. Het werd een heerlijke frisse yoghurt-citroencake met Griekse yoghurt, ze vond het recept op de website van Dorien.

tulband-2tulband-3Voor deze foto’s kwam het mooiste keramiek uit de kast, in zachte roze tinten. Een nieuwe aanwinst is dit schattige espresso kopje van de Koppenwinkel. Deze beauty werd gespot op de Creative Life door IG-vriendin Manon en – omdat Jessica niet mee kon naar dit toffe evenement in Utrecht – werd gelukkig meegenomen door een andere lieve vriendin Ageeth. Op zo’n fijn gedekte tafel met lekkers mag stolp ‘Jessica’ natuurlijk niet ontbreken. Man, wat voelde zij zich vereerd toen Nijmeegse ceramiste Hella Duijs deze stolp naar haar vernoemde.

tulband-1Absolute favoriet op dit moment is de Pol jubileum vaas van Studio Nienke van de Pol, deze gelimiteerde vaas is hét perfecte vaasje voor een paar losse bloemen. Ook de roze mokjes werden door Nienke gemaakt. Het roze bordje met de gouden randje is gemaakt door Atelier Vanrosa, onder andere bekend van de tieten- en croissantkettinkjes, je volgt haar hier op Instagram. De lepeltjes daarop zijn van Carola Zee. Echt, wij smolten bij het zien van deze babyhoofdjes

Danee at haar stukje tulband – we moesten hem natuurlijk wel voorproeven – van haar eigen serviesje. Spotte jij de super vrolijke serviessetjes al bij Mio Meraki, één van onze favoriete online winkeltjes? Ze zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Pax & Hart en Lapin & Me, dat kan natuurlijk alleen maar heel erg tof zijn. Danee ging voor het roze setje (bestaande uit een bordje, bekertje en kommetje), maar hij is in maar liefst drie verschillende varianten verkrijgbaar.

Fijne dagen!

Liefs, Fleur + Jessica.

tulband-4Lieve Anna, bedankt voor dit lieve serviessetje, Danee is er heel blij mee! En Anne Wil, jij nog bedankt voor het handgeschreven kaartje bij mijn aankoop.

 

3 Comments

  1. Het ziet er prachtig èn heerlijk uit en wat een mooi bordje met het konijntje. Oh en het allerbelangrijkste niet vergeten want vandaag is het echt van je hieperdepiep en hoeraaa Jessica! Blazen maar (al) die kaarsjes ;-)
  2. Hoi Fleur en Jessica, Waar is het taartplateau van waar de tulband op staat? Ik kan 'm niet vinden... Groetjes Marie-Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.