wie dit leest viert feest

danee-zeven-5Met maar liefst drie april-verjaardagen op een rij is de kans groot dat iemand van ons gezin met Pasen jarig is! Dit keer is Danee aan de beurt: zij viert haar eerste Paasverjaardag. Dat doen we met de familie, die we trakteren op een door Danee samengestelde paasbrunch, maar uiteraard wordt ze – net als elk jaar – eerst in het grote bed verrast met cadeautjes. Zeven jaar alweer, ons creatieve, vrolijke en o zo gevoelige jongste kind.

danee-zeven-2In plaats van het ENGEL. feesthoedje draagt zij de paashaas-oortjes die zij bij het cadeautje van Fleur ontving, je bent tenslotte niet elk jaar op tweede Paasdag jarig! Danee is het afgelopen jaar enorm gegroeid, met als gevolg dat al haar broeken, jurkjes en t-shirts te klein zijn geworden. Bovendien is zij ook veel te groot geworden voor haar groene Mini Micro step. Ruim vier jaar (!) heeft ze daar enorm veel plezier van gehad, de hoogste tijd voor een nieuwe. Een maatje groter, in zoet koraal-roze met vrolijke regenboog linten. Kijk eens naar dat blije snuitje!

danee-zeven-1danee-zeven-3Bij een Paasverjaardag hoort natuurlijk een echte Paastaart, we kozen voor eenvoud en kleur…heel veel kleur! Oké, en suiker, dat ook! De cadeautjes werden ingepakt met het mooiste cadeaupapier van ENGEL. en Ompak, want die houden ook van een feestje.

Fijne tweede Paasdag!

danee-zeven-4Danee kreeg deze toffe step van Micro, die ons precies op tijd benaderde voor een toffe samenwerking. Wij zijn al jaren fan van hun vrolijke, super stevige en wendbare stapjes (we nemen ze zelfs mee op vakantie), dus dit fijne verjaardagscadeau konden we niet weigeren. De gehaakte slinger is gemaakt door Ingrid van Willemswaard, ik kreeg hem op mijn eigen verjaardag cadeau, is hij niet gaaf?

danee-zeven-6

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.