what is your superpower?

bijna-vakantie-1Aan alles merk je dat het schooljaar alweer bijna om is: de puf van de kinderen is op, de toetsweken worden gepland, het uitje met de klas voorbereid. De tassen met nakijkwerk vullen zich gestaag, minstens zo hard als het energielevel daalt. Even door de zure appel heen bijten, want het is echt heel erg bijna zover, de zomervakantie is nog maar een paar weekjes van ons verwijderd.

bijna-vakantie-3Danee die op een nieuwe school vriendinnetjes heeft gemaakt én heeft leren lezen, Jelmer die – as we speak – zit te blokken voor de toetsweek en Balte die ondanks het hard werken volgend jaar nog een keer eindexamen mag doen (maar dus ook weer 13 weken vakantie heeft!). Zoals het hemd van Danee al zegt: ‘Sometimes you win, sometimes you learn’. En zo is het!

Lode die in de vakantie vier gaat worden en ervoor nog zijn klas en juf of meneer gaat ontmoeten bij wie hij zich eind augustus mag melden voor groep 1. En Goof die zich op hetzelfde moment voor het eerst enigst kind mag noemen. Wat zal het heerlijk zijn om hem alle exclusieve aandacht te kunnen geven, maar wat zullen we Lode tegelijkertijd missen.

bijna-vakantie-4Voor Fleur jammer, maar op de middelbare school is het niet meer zo gebruikelijk om de juffen te overspoelen met cadeaus. Wij zouden ervoor pleiten dit gewoon door te trekken hoor! Echt zo fijn om waardering vanuit ouders te ontvangen, al dan niet in de vorm van een doosje chocola of een meer originelere variant zoals deze toffe pins van Studio Inktvis en de bijpassende tassen met de klinkende tekst “I am a teacher, what is your superpower?”. Een waarheid als een koe, want alle respect voor de leraren die hun klassen vol verschillende kinderen iedere dag ontvangen en ze op alle niveaus bedienen, naar ze luisteren als ze dat nodig hebben en tijdig signaleren wanneer dat nodig is.

spiegel1En dat eist zijn tol. Fleur durft na een bewogen jaar op haar school amper nog in de spiegel te kijken. Maar vooruit, omdat ‘ie zo mooi is… Jessica kocht deze knapperd van Normann Copenhagen al een tijd geleden, en MisterDesign leverde de tweede roze Flip Spiegel. Een simpel, doeltreffend en stoer ontwerp van Javier Moreno Studio. De naam Flip zegt het al: de spiegel is alle kanten op te bewegen waardoor je altijd precies het juiste licht kunt meepikken of kunt genieten van je meest gunstige spiegelbeeld. Het bakje eronder biedt plaats aan kettinkjes, potjes nagellak, haarbanden en je pincet. Een fijne aanvulling voor onze collectie Design spiegels.

bijna-vakantie-2Dit blog kwam tot stand in samenwerking met MisterDesign en Studio Inktvis. We zijn benieuwd waar jullie de juffen en meesters mee gaan verwennen. Misschien wel met zo’n mooi stuk zeep van Pelle. Jessica kocht ze hier, gewoon, voor haarzelf. 

4 Comments

  1. Wij verwennen de juffen (7 stuks voor twee kinderen!!) met een klembord met miniposter uit mijn eigen winkeltje (via FB en IG) Groeten van An. Zelf maken vinden we altijd het leukst! Wat een geluk dat mama dit jaar haar winkeltje is gestart.
  2. Leuk! Zelf maak ik goed gejuft armbanden. En nog veel meer leukerds. Echt een doorslaand succes!! Je vind ze op www.creakip.nl ->armbanden -> specials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.