wandhangers van keramiek

san-san-1Maak iets van keramiek wat je aan de wand kan hangen en je hebt ons! Wij fleuren graag een wandje op met iets van keramiek. Niet zo gek dus dat wij verliefd werden op de hangers van Janina, die naast oorbellen, kettingen en armbanden (die je overigens ook echt even moet bewonderen) ook sieraden voor aan de muur maakt. Keramiek gecombineerd met hout en messing, in verschillende eenvoudige vormen en fijne pastelkleuren: helemaal van nu en altijd wel een plekje voor te vinden.

san-san-4Wij ontdekten San San – zoals het label van Janina heet – op Instagram, wat ons betreft nog steeds dé plek om toffe, jonge ontwerpers te spotten. Zij studeerde aan de kunstacademie in Breda, bleef nog een tijdje in Nederland hangen, maar woont en werkt nu in Duitsland. Uiteraard stuurt zij met alle liefde jouw bestellingen – super mooi verpakt mét persoonlijk kaartje – naar Nederland. Wil jij na het lezen van deze blogpost ook zo’n toffe hanger? Ga haar dan vooral op Instagram volgen, omdat het handwerk is maakt ze er maar een paar per keer en op deze manier weet je zeker dat jij altijd op de hoogte bent wanneer ze haar webshop aanvult.

san-san-2

1 reactie op “wandhangers van keramiek”

  1. Geweldig mooi die wandhangers! Net even gekeken op de site van San San en wilde meteen een cadeautje voor mijn zusje bestellen maar helaas kreeg ik de melding dat ze niet verschepen naar NL. Echt jammer.

    Waar komen de mooie kratjes vandaan die in de hal staan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *