vrolijk trio

Rood-roze-lila 2 - liggendDat wij dol zijn op kleur mag geen geheim meer zijn. Uiteraard met stip op één: roze. Extra fijn, onze mannen vinden roze ook mooi. De afgelopen jaren combineerden we roze onder andere al met groen, grijs, geel en koraalrood. Heel soms ontdek je zomaar opeens een nieuw fijn trio. We zagen de drie kleuren voorbij komen in het Hay dekbedovertrek van Scholten & Baijings en onbewust verzamelden we ze ook bij het uitzoeken van de pompoms van Engel. voor ons 1-jarig bestaan: roze – rood – lila.

Rood-roze-lila 1 - staandRood-roze-lila 2 - staandToevallig kreeg ik laatst een lila Hübsch vaasje van een lief vriendinnetje, kocht ik een rood kussen van Hay omdat het zo mooi bij het Muuto stoeltje kleurde – en omdat hij in de sale was – en kreeg Danee van mij een violet knoopkussen van Cozykids (wat ik overigens met okergeel wilde combineren). De neuroot in mij wordt héél gelukkig als al die spulletjes – die op zichzelf al zo mooi zijn – dan overwacht heel lekker matchen. Van welke kleuren worden jullie op dit moment blij?

Rood-roze-lila 1 - liggend

 

11 reacties op “vrolijk trio”

  1. dat koraalrood komt er hier niet in (ik vind het wel een mooie kleur maar mijn man niet), hij knalt teveel (aldus mijn man) maar mijn favorieten blijven: okergeel, mintgroen, lichtgrijs en pastelroze. Vooral van mint krijg ik geen genoeg!

  2. Oh zo heerlijk deze foto’s! En erg fijne kleuren! Het kussen bestelde ik ook laatst, in een andere kleur, grappige vorm en fijn materiaal he! Ik ben een grijsfan voor interieurspullen maar ook voor mijn kleding 😉 En combineer dit graag met roze, mint en okergeel <3

  3. Wat super om te zien hoe het knoopkussen staat bij jullie! Heel mooi gedaan, en je kan m altijd later met oker combineren…. Dit is al prachtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *