volume

volume1Patrick Kooiman, oftewel de Interiorator, leerden wij kennen tijdens onze Vitra-trip. Wat genoten we van zijn gezelschap! En wat een geweldige kijk op interieurs, kleuren en design heeft hij. Toen we hoorden dat de muren (en het plafond!) van zijn woonkamer knalroze zijn, vonden we hem nog leuker. Elisah van Interiorjunkie maakte laatst een toffe woontour in zijn huis, die kun je hier bewonderen. En ook RTL woonmagazine maakte een binnenkijker. We deelden tijdens het reisje al het een en ander over zijn Grote Project, en nu is het dan eindelijk zover: zijn boek Volume is er.

volume2rotterdam-volume-1We mochten aanwezig zijn tijdens de lancering in de Rotterdamse kunstuitleen. Helemaal des Patricks ingericht, met een tijdelijke expo van zijn hand. Ook hier knallen de kleuren van de muren! In Volume lees je over hoe je een interieur kunt creëren dat je letterlijk op het lijf geschreven is. Aan de hand van een aantal prachtige voorbeelden, we kijken binnen bij de meest invloedrijke Europese interieurdesigners van deze tijd, laat Patrick zien hoe je jouw unieke sfeer in huis kunt halen. Studio MHNA vertelt over storytelling in huis, Ana Losa Ramalho heeft het over verlichting, Michael Swier komt aan bod over bloemen en planten, Babette Kulik showt vintage meubels. En zo staat Volume vol met heerlijke foto’s en krijg je na het bekijken en lezen zin om thuis aan de slag te gaan. Zo tof om een afwijkend interieur te hebben. Eentje waarin jouw persoonlijkheid, jouw ervaringen en je geschiedenis een rol spelen.

Wil je nou ook een exemplaar bestellen? Doe dit dan via Patrick zijn eigen site, dan kun je kiezen voor een gepersonaliseerde Volume. De moeite waard, want wij hebben gezien hoe mooi zijn handschrift is.

rotterdam-volume-2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *