voetjes omhoog

designzetels-3De maandag na de kerstvakantie, zag jij er ook een beetje tegenop? Iedereen – inclusief jezelf – op tijd het bed uit gekregen? Bij ons begint langzaam het ‘gewone’ leven weer, al veranderde er veel de afgelopen weken. Zo betrok Fleur (met baby aan boord) haar nieuwe droomhuis zoals je misschien wel hebt kunnen zien op ons blog of één van onze andere kanalen. Geloof ons, zo’n verhuizing hakt er best in en dan wil je – hoe graag je het ook ‘af’ wilt hebben – gewoon even met de voetjes omhoog in een lekkere design relaxzetel, zoals deze fluwelen beauty – met de prachtige naam Uchiwa – van ons lievelingslabel Hay. Jessica koos voor een luxe uitvoering met een zitting van donkerblauw fluweel en een rug van zwart leer. De inspiratiebron voor deze minimalistische fauteuil was de Japanse handwaaier. Het is een zetel om in weg te kruipen, heerlijk met je benen opgetrokken.  Ideaal voor de maandagavond na de kerstvakantie dachten wij zo.

designzetels-2Een andere favoriet is deze klassieker van het Nederlandse label Pastoe, het oorspronkelijke model werd ontworpen door Cees Braakman en Adriaan Dekker in 1958. Na al die jaren is de FM06 Wire Chair nog steeds – of misschien weer – razendpopulair. Het tijdloze ontwerp heeft een stalen frame dat verkrijgbaar is in twee kleuren: paper wit en night zwart. Je kunt daarnaast kiezen voor alleen een kussen op de zitting of gaan voor de luxere variant met rugkussen. Zoals de vorm al doet vermoeden zit deze stoel fantastisch en leent hij zich er uitermate goed voor om eindelijk dat ene boek te lezen onder het genot van een kopje thee.

designzetels-1Dit blog maakten we in samenwerking met Mister Design, één van onze favoriete designwinkels in hartje Den Bosch, met hun prachtige nieuwe pand een echte must visit!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.