vier!

vierjaar5Dat je kind dan ineens langer dan een meter is. Dat hij precies aanvoelt wanneer je verdrietig bent en je dan even komt troosten, dat hij rustig met een doos Lego aan tafel kan gaan zitten en dan foutloos iets nabouwt, dat hij tussen de middag niet meer slaapt en vooral dat hij geen peuter meer is. Onze gezellige, enthousiaste en lieve Lode is vier jaar! Nog een hele lange zomer fulltime samen, maar daarna gaat Goof ervaren hoe het is om enig kind te zijn. Lode zijn we dan het grootste gedeelte van de dag kwijt aan zijn nieuwe juf op De Grote School.

vierjaar1vierjaar4Bij een verjaardag hoort een ballonnenfoto (zie hier die van ons tweejarig ventje en hier die van vorig jaar toen Lode al dacht dat hij naar de basisschool mocht). Dit jaar kozen we de door ons geliefde bloemenpluktuin Op het Erf in Heeswijk Dinther als decor. Tussen de bloeiende zinnia’s, korenbloemen en dille renden de jongens door het eindeloze en vrije stuk land met de tros ballonnen. En natuurlijk vulden we de emmer ook rijkelijk: lekker feestelijk om op tafel te zetten.

vierjaar7vierjaar8Lode wilde een taart met Brosjes, dus tja.. Die maakten we voor hem. We gebruikten dit recept van Laura’s Bakery. En daarnaast kozen we voor een taart met zomerfruit, als basis maakten we deze aardbeientaart van Eef’s Food. Het fruit kochten we op weg naar de pluktuin in zo’n stalletje langs de weg en zulke zoete aardbeien proefden we niet vaak, heerlijk! Lode genoot van iedere minuut (gelukkig voor hem was er vanaf 9:30 uur fulltime visite) en straalde bij ieder cadeautje. Onze vierjarige kleuter. Als je benieuwd bent naar hoe Lode ter wereld kwam, hier kun je Fleur haar (verwaarloosde) blog lezen.

vierjaar6

5 Comments

  1. Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Lode! Een nieuwe fase breekt aan, spannend maar ook weer met veel mooie momenten. Geniet er lekker van! P.s. Hebben jullie nog wel wat bloemen laten staan? Vrijdag gaan we ook plukken.
  2. O wat een heerlijke taarten weer!! Ik heb weer inspiratie voor de volgende verjaardag!! Nogmaals gefeliciteerd en geniet er van!
  3. Super gefeliciteerd Lode. Ik geniet van de foto's die mama van jou en je broertje deelt. Heel veel plezier straks op school. Groetjes Karin
  4. What a lovely party! May I ask where we could find similar woven party hats? Literally in love with the blue/yellow hat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op:
vanaf 1 januari verzenden we alleen nog op maandag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.