van koffie naar PRCHTG

B001-Start-3Dat je iemand ontmoet en dat je er dan achterkomt dat je précies dezelfde smaak hebt. Dat je man haar om advies vraagt als hij een cadeau wil kopen en dat zij dan haar eigen wishlist doorgeeft.

Voorjaar 2013 was onze eerste ontmoeting, in het gezelschap van een handjevol andere Instagrammers, en de klik was meteen voelbaar. Talloze latte macchiato’s en tripjes naar alle windstreken van het land volgden. Telkens weer dat gevoel dat we wat moesten, dat we verder wilden dan alleen maar wat iPhonefoto’s. En stiekem al best op ons gemak in de wereld van de fotografie – niet gek aangezien we allebei samenwonen met een talentvolle fotograaf. Onze krachten worden hier op deze plek gebundeld.

Wij hebben achter de schermen al heel veel lol gehad, nu is het jullie beurt. Geniet!

B001-Start-1B001-Start-2

12 reacties op “van koffie naar PRCHTG”

  1. Woohoo! Súper duper leuk meiden, ik ben nu al fan. Kom maar door met al die kleurrijke plaatjes, mooie teksten en jaloersmakende hebbedingen 🙂

  2. Op advies van Paul heb ik nu Feedly app gedownload om bij te kunnen blijven! Veel succes en ik kan niet wachten op jullie volgende blogjes.

  3. Kan ik nu al fan zijn?! 🙂 Want met jullie mooie foto’s, lieve kinderen, gave huizen (en jullie zelf natuurlijk) kan het niet anders dan heel leuk zijn én worden. Fijne avond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *