vakantiedag

vakantiedag1Alles ontdekken: de natuur, water, modder, molshopen en graspollen. Helemaal achterin onze nieuwbouwwijk ligt een stil natuurgebied waar de zwanen en ganzen je om de oren vliegen en waar de plotselinge rust je verbaast. Iets verderop staat een muur waar oeverzwaluwen zich jaarlijks in enorme hoeveelheden verzamelen om te nestelen. Af en toe laat je je verrassen door een ijsvogeltje in het riet. Een vakantiedag leent zich uitermate goed om op die fijne plek een frisse neus te halen.

vakantiedag2Bij thuiskomst snel een beker warme chocomel want de winter is toch nog stiekem in volle kou en glorie aanwezig, en daarna gezellig een stapel pannenkoeken bakken. En opeten. Een lekkere ordinaire pannenkoek met stroop maakt van iedere dag toch een feestje?!

Voor iedereen die ook zo gezegend is met een weekje vakantie: we zijn nog niet eens op de helft! Geniet!

 

9 Comments

  1. Oh zo leuk om te zien hoe die kleine voor ons zo gewone dingen zo interessant zijn voor die kleintjes, ga je het weer extra waarderen toch? Een vakantiedag zoals die hoort te zijn, geniet er nog van!
  2. Wat leuk lijkt me dat alles ontdekken als ze wat groter worden.. Weer heel anders genieten dan nu met twee hele kleintjes. Wat staan jullie mooi op de foto Fleur, zowel hier als op IG. En pannenkoeken... Heerlijk! Fijne vakantie! Groetjes Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.