ultieme verfrissing

GT's - liggend 6Zeg je zomer, dan zeggen wij gin tonic (ook wel GT genoemd)! En nu de zomer vandaag ein-de-lijk gekomen is en het kwik vanmiddag tot 30+ graden stijgt, verwennen we jullie met een blogpost vol verfrissende drankjes. Dus ga je nog naar de markt, zet dan alvast verse munt, citroenen en frambozen op je lijstje… als deze er natuurlijk al niet op stonden.

GT's - liggend 7GT's - liggend 4Het maken van de perfecte gin tonic is geen hogere wiskunde: het standaard ‘recept’ bevat namelijk 1 deel gin en 3 delen tonic – al drinken wij hem het liefste met wat meer tonic en een scheut vlierbloesemsiroop, Fleur uiteraard op dit moment virgin. Voor de garnering gebruiken wij meestal citroen (of limoen) en munt, en dit keer frambozen. Maar denk ook eens aan een schijfje komkommer, een blaadje basilicum of schijfjes appel met een kaneelstokje. Vergeet de ijsklontjes niet!

GT's - liggend 5GT's - staandHier stond nog echte Hooghoudt limonadesiroop ‘Valencia’, man, bij het zien van deze fles krijgen wij al dorst… ├ën zo blijkt: hij smaakt ook erg lekker in de GT! Verder kunnen we ook de rabarbersiroop van Ikea aanraden, wij slaan altijd een voorraadje in als we onze Zweedse vriend bezoeken. Overigens verkopen ze daar ook lekkere vlierbloesemsiroop.

GT's - liggend 1GT's - liggend 3

 

6 reacties op “ultieme verfrissing”

  1. Wat ziet dat er allemaal ontzettend lekker uit! Ik ben een echte wijndrinker, heb echt nog nooit een GT gedronken, maar na deze plaatjes ga ik het toch proberen! Wordt vervolgd…. Proost!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *