uit de kast van…

studioniec2Met onze twee – inmiddels beroemde – schatkasten in ons achterhoofd benaderden we Nicole Slager om onze website een frisse boost te geven. De opdracht was om al onze lievelingsen in één toffe illustratie te verwerken. Wauw, en of dat is gelukt! Met het nieuwe jaar voor de deur konden we geen beter moment bedenken om hier nog wat feestelijks aan te koppelen. Wij blij én jullie blij, dat is hoe we het graag zien.studioniec1Wij vonden vijf van onze favoriete keramisten bereid om een item uit onze kast aan jullie te schenken. Jullie lezen het goed! Maar liefst vijf keramisten: Jorine, Lenneke, Suzan, Hella en Foekje. We hoeven jullie vast niet te vertellen wie dit allemaal zijn, toch? De komende week zullen we ze om de beurt in het zonnetje zetten. Zie jij – op Instagram en Facebook –  een foto van jouw favoriet voorbij komen, volg dan de instructies die erbij staan.

Stay tuned, dit wil je echt niet missen. Vijf lieve volgers gaan hun schatkasten uitbreiden met een fraai exemplaar uit onze kast!

14 reacties op “uit de kast van…”

 1. Wauw wat een te gekke give away nog tijdens de feestdagen!!! Nu duimen en wat winnen 🙂 alvast hele fijne dagen met jullie gezinnen xx

 2. Noooo! Ik zit aan mijn telefoon/stokoude ipad/laptop/desktop gekluisterd! (Wat een weelde eigenlijk hè? Zoveel apparaten)
  Supertoffe illustraties

 3. Stephanie (stephanieot)

  Wauw wat een feest!! Ik ga jullie goed in de gaten houden, zoals altijd alvast hele fijne dagen voor jullie!

 4. Wauw zeg die illustratie is VET! En die weggeverij ook… Ik wacht in spanning af en begin vast met duimen draaien hier.

 5. Prachtig! En leuk dat jullie er iets feestelijks van maken. Ik ga opletten wat voor moois er allemaal voorbij gaat komen!! 😉

 6. Wauw wat gaaf! Ik ben benieuwd want geloof het of niet: ik heb nog geen 1 exemplaar van deze kunstenaressen in huis, erg hè? 😉 is de illustratie trouwens ook te winnen? Want die is ook écht geweldig mooi!

 7. Wat een pronkwerken allemaal, ben fan van al deze mooie handgemaakte producten! De eenvoud, het design, de liefde voor hun product.. het zit er allemaal in.

 8. Goed, dat worden gezellige feestdagen voor de rest van de familie. Van mij zullen ze geen last hebben, ik zit alleen maar op jullie accounts te koekeloeren 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *