Tub

Alsof het in één klap lente was. Toen Fleur haar nieuwe vaas vulde met orchideetjes, terwijl ze omringd werd door bloeiende magnolia, geurende seringen en hangende Franse tulpen leek het echt net voorjaar. De gebloemde jurk hielp natuurlijk ook mee en het frisse blauw van de nieuwste aanwinst versterkte het geheel alleen maar. Een multifunctionele karaf van Muuto, want te gebruiken als waterkan, gieter of natuurlijk als vaas zoals wij dat hier demonstreren.

De ontwerpers van de Muuto Tub Karaf zoals deze knapperd heet, hebben een klassieke brandstoftank als voorbeeld genomen zoals je al wel zag. Een minimalistisch ontwerp dat toch wel echt uitgesproken oogt, bedacht door Atelier BL119. De Tub heeft een extra grote opening en handig handvat waardoor je het karaf gemakkelijk vult en ook zonder te knoeien leeg schenkt. Als vaas heel speels door de scheve hals, maar ook zonder bloemen decoratief. Zet hem eens met een paar andere vazen eromheen op de vensterbank of in je pronkkast neer.

De Tub is gemaakt van geglazuurd keramiek in drie sprekende maar vriendelijke kleuren. Geheel tegen de verwachting in, kozen wij een keer voor blauw. We hebben maar heel erg weinig in deze kleur, maar omdat er een hele fijne vleug lila doorheen lijkt te zitten, is het een machtige match met roze. Omdat je hem dus ook als karaf kunt gebruiken, is hij zo gemaakt dat de vaatwasser geen probleem is. Je zou hem zelfs kunnen vullen met koffie of thee. Best tof als je een tafel mooi dekt voor een gezellige lunch en dan je gasten thee inschenkt uit deze beauty. Kijk eens bij de andere design accessoires om je huis nog verder aan te kleden. Een van onze all time lievelingsvazen, de Elevated vaas, mag bijvoorbeeld echt niet ontbreken in jouw collectie.

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met MisterDesign.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op:
vanaf 1 januari verzenden we alleen nog op maandag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.