&tradition mega bulb sr2

tradition-globe-4De eerste officiële blogpost vanuit het nieuwe huis! Geschreven op mijn ‘werkkamer(tje)’, waar de dozen nog tot het plafond reiken, maar ik wel prachtig uitzicht heb en – as we speak – geniet van een prachtige zonsondergang. Het is een vertrouwd beeld; de naturel kleurige Muuto stoelen aan de witte Hay tafel, met daarop mijn lievelingsvaas en de fruitschaal van Piet Hein Eek zoals ik hem het liefste zie: goedgevuld! (Alhoewel leeg misschien een beter teken is!) Ook het roze schilderij vond weer een plekje in de eethoek. En waar we in het oude huis maar aan één kant van de tafel van de foto van Willem van den Hoed konden genieten kunnen we er nu allemaal een blik op werpen. Er is echter een ding anders, zag jij het meteen? Juist, de lampen!

tradition-globe-1Hoewel ik met de vorm van onze oude lamp – een onopvallende witte balk, je ziet hem hier – zeer tevreden was vond ik het licht iets te fel, dus speurde ik geregeld bij Mister Design naar toffe design hanglampen . Het moesten kleine lampen zijn (omdat anders het schilderij erachter zou verdwijnen), daarnaast moesten ze wel warmte geven aan de overwegend witte eetkeuken, maar bovenal wilde ik graag gezellig licht. Ik viel dan ook als een blok voor deze subtiele doch chique -mondgeblazen! – glazen lampen van &Tradition .

tradition-globe-3De Mega Bulb SR2 is ontworpen door Sofie Refer en verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, transparant & goud en kun je bij de transparante en zilveren versie kiezen voor een zwart of een transparant snoer. Bij de gouden bestaat de keuze uit een transparant of een wit snoer. Wij gingen voor de laatste optie en om extra warm licht te creëren – we hebben immers ook nog inbouwspotjes in de keuken – draaiden wij gouden gloeilampen in de porseleinen fittingen. Tip: de kleine transparante variant SR1 – met transparant snoer – is nu extra voordelig geprijsd!

En zo werd de eethoek een moderne, maar gezellige plek om te tekenen, dineren en kopjes thee te drinken. Met onder andere de nieuwe buurvrouw, waar ik vandaag magnolia takken van kreeg, als ik geen bofferd ben weet ik het ook niet meer!

tradition-globe-2

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Mister Design, zij verkopen ook de eetkamerstoelen, de roze Muuto vaas en eettafel van Hay. De prachtige bloemen kreeg ik van Rosemarijn van het fijne winkeltje Skattejakt.

 

4 Comments

  1. Jooooh is de skattejakt mevrouw jouw nieuwe buufof lees ik niet goed Ziet er fijn vertrouwd uit Jessica, Oh enne wij wonen nu 1 jaar in de boerderij maar 't is nog niet klaar eo afmaar we wonen wel fijn
  2. Ze zijn heel mooi, warme uitstraling, zonder al te aanwezig te zijn. En ze staan prachtig in het geheel. Ik heb soortgelijke in de keuken, heel blij mee. Je raam+kozijn is ook erg gaaf trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.