thuis bij Femke

fika-en-fest-1Misschien gaat er bij sommige volgers een belletje rinkelen wanneer wij de naam Femke noemen, we namen namelijk al eerder een kijkje bij haar thuis. Destijds woonde zij nog in een ruime flat net buiten Haarlem, maar deze verruilde zij voor een prachtig monumentaal pandje midden in het meest gefotografeerde straatje van Haarlem. Ze woont nu op kruipafstand van alle bezienswaardigheden, fijne winkels én relaxte koffietentjes. Heel belangrijk voor Femke, die altijd in is voor een goede kop koffie en een gezellig praatje. Mocht je haar niet thuis treffen, kijk dan eens bij Native of Anne & Max, de kans is groot dat ze daar onder het genot van een heerlijke latte achter haar laptopje zit te werken.

fika-en-fest-4Uiteraard is ze ook graag thuis, waar ze geniet van haar steeds groter groeiende verzameling planten en inspirerende boeken. Geen hoekje van dit nog geen veertig vierkante meter tellende huisje is onbenut gelaten. Femke omringt zich graag met mooie spulletjes en besteedt veel aandacht aan haar interieur, dat zie je meteen! Ook de collectie prints groeide sinds ons vorige bezoek, hoe tof is deze wand gevuld met groene illustraties? Getekend door haar vriendin Maaike en online te koop bij My Deer Artshop, maar ook haar conceptstore aan Schagchelstraat is een echte must-visit als je in Haarlem bent.

fika-en-fest-7fika-en-fest-2Hoewel Femke dol op planten is mogen verse bloemen – net als bij ons – niet ontbreken en scoort ook zij elke week een verse bos. Of dat nou roze tulpen zijn of een lekker bont boeket, zonder bloemen voelt het niet als thuis. Naast heel veel witte vaasjes heeft ze ook een verzameling roze keramiek, je ziet hem hier stralen op haar jaloersmakende dressoir, dat natuurlijk mee mocht verhuizen naar dit fijne plekje. De sneeuwbol met flamingo’s was een cadeautje voor haar grote liefde, waarmee zij de bedstee deelt. Echt, in dit schilderachtige huisje zit een heuse bedstee, knusser kan bijna niet!

fika-en-fest-6fika-en-fest-5Links naast de vaasjes zie je twee prachtige Storytiles, ze stonden hoog op haar wishlist en op de Haarlem editie mét confetti stond haar naam! Want Fem ís Haarlem, ze kent werkelijk elk leuk winkeltje en de beste plekjes om iets lekkers te eten in deze stad. Confetti omdat het met Fem altijd feest is, geen koffie zonder taart als je bij haar op bezoek komt. Daarnaast vindt ze het heerlijk om uitgebreid te koken voor vriend(inn)en en bruist van de creatieve ideeën. Kortom, je wordt vanzelf vrolijk als je met haar op pad bent. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Je volgt haar hier op Instagram.

fika-en-fest-3

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.