tiger lily

storytilesnieuw6Dat wij zin hebben in de lente, dat was al duidelijk! Marga van Storytiles ook, want zij lanceerde haar Spring Collection ’16. En wat slaakten wij weer aaah’s men oooh’s toen we hem zagen. Zwanen, kaketoes, engeltjes en bloemen. Sprookjesachtige taferelen met de karakteristieke blauwe hoekjes, maar ook hele vernieuwende tegels zoals ‘Under the umbrella’ en ‘Under the stars’ die hierboven op de foto staan.

storytilesnieuw1storytilesnieuw4De Storytiles Spring Collection 2016 is gevuld met Aziatische schatten, werelden geïnspireerd op papier en dat allemaal in een soort kunstzinnige clash met werken uit het Rijksmuseum. Neus maar eens rond tussen alle oogstrelende voorstellingen. Ben je verliefd geworden op Tiger Lily? Goed nieuws! Die geven wij weg! Laat een reactie achter en volgende week donderdag loten wij de blije tegeltjesbezitter.

storytilesnieuw3En de winnaar… Tromgeroffel… is… Ingrid! Mail je ons je gegevens toe op info@prchtg.nl? Dan komt de tegel er zo snel mogelijk aan!

33 reacties op “tiger lily”

 1. Ellen Vogelzang (@madsviertfeest)

  Jaa!! Verliefd! Eigenlijk op alle story tiles, want wat zijn het toch prachtige (of prchtg-e ;)) werkjes! De Tiger lily is mooi: het fijn oranje in de tijger en de bloemen en het kleine meisje bovenop de bloemen. Deze mag zeker een plekje krijgen in mijn huis!

 2. Oh deze zijn mooi zeg! Toffe nieuwe collectie, zou deze graag hier ophangen, ik ga alvast op zoek naar het perfect plekje!

 3. Ik laat geen kans voorbij gaan om mijn Storytile collectie uit te breiden… Deze nieuwe collectie is weer heel anders, maar weer zo mooi!

 4. Wat een beautys! Ik zou graag een kansje wagen om zo’n prachtig modern tegeltje te verwerken tussen een ouderwets tegelwand.

 5. jaa, wat zijn ze mooi zeg! Zo puur van vorm maar tegelijkertijd ook kleurrijk en speels!
  Lijkt me erg leuk om dit tegeltje een mooi plekje te geven in huis.
  Liefs
  Stella

 6. Ik ben al een paar weken proberen een keuze te maken tussen al die prachtige tegeltjes, om ze een mooi plekje te geven in ons huis.
  Dit tegeltje vind ik prachtig

 7. Vorig jaar heb ik mijn vriendin in de dierentuin te huwelijk gevraagd maar door een rot jaar die we achter de rug heben, hebben we deze nog even uit gesteld! vooral omdat ze eind vorig jaar te horen heeft gekregen dat ze chronisch ziek is en er wel erg last er van heeft. Fibromyalgie is een ziekte in je spieren wat door stress en kou alleen maar verslechterd. Ik hoop dat ik door het winnen van dit mooie ontwerp van Marga van Oers wat pijn en stres bij haar weg kan nemen en dat we nog meer van elkaar kunnen gaan genieten! En dat ze het mooie tegeltje in de woonkamer kan toevoegen zodat ze het een mooie eyecatcher word in on huis. en wij ons verhaal kunnen halen uit dit mooie tegeltje. Vooral dat mijn vriendinnetje de kracht krijgt van de tijger en herhaal mooie en sterke sprookje mag worden!

 8. Even wegdromen in een sprookje… Zo gaaf hoe de storytiles dat doen! En dat weg dromen doe ik graag dus zal een mooi plekje krijgen

 9. Prchtg! Ik zou dit tegeltje heel graag in m’n huis hebben hangen of staan…
  En dan hoop ik dat ik er een mooie verhaal van kan maken waar ik dan vaak aan denk. Tijd voor een positieve wind door m’n leven!

 10. Sinds we zelf een katje hebben weet ik pas hoe leuk katten zijn en hoe vol avontuur deze prachtige rovertjes zitten. Erg leuk dat terug te zien en voelen in dit tegeltje. Marieke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *