storytiles in huis

storytiles-thuis1In een interieur komen ze natuurlijk nóg beter tot hun recht. De nieuwste designs van Marga van Oers in onze eigen huizen: we worden er instant gelukkig van. Samen met een bos knallende bloemen, oude vertrouwde items zoals het Lammers-meisje, de Rotary Tray en de matzwarte Jieldé vormen ze een vrolijk en stijlvol geheel.

B021-1Zoals je ziet doen ze het ook goed omgeven door pastel, het zachtgele van de snowpuppe lamp komt terug in het topje van de met de eenhoorn dansende dame. Gebombineerd met zachtroze en een fris boeket van voornamelijk witte bloemen zou je bijna denken dat het al lente is.

Storytiles - 2Hoewel deze post doet vermoeden dat het om een item uit de categorie dubbelzien gaat, kozen wij (hoe kan het ook anders?) toevallig voor dezelfde tegels als onze lievelings. Heb jij al een keuze gemaakt uit één van de vier tegels uit de vorige post? Doe dat snel, zondag maken we de twee enorme bofferds bekend.

Geniet van je weekend!

 

6 reacties op “storytiles in huis”

  1. Mooie tegeltjes, heb er wat van gezien op flavourites live, heel gaaf! Vind de bossen bloemen ook geweldig trouwens, vooral die knallende, fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *