stoere spot als leeslamp op de slaapkamer

hay-noc-3De slaapkamer is bij uitstek de plek om je even terug te trekken voor de hoognodige ‘self care’. Hier omringen we ons met het mooiste – schoon gewassen – beddengoed, subtiele geuren en fijne verzorgingsproducten. ‘Voor onszelf zorgen’ doen we graag in de vorm van het doen van een klein dutje, het kijken van onze lievelingsserie of het lezen van een boek. Goede verlichting is daarom een must, mooie wandlampen kunnen naast functioneel ook nog een super decoratief zijn. Zoals dit stoere donkergrijze lampje van – hoe kan het ook anders – HAY.

hay-noc-2 De HAY Noc wandlamp, zoals dit stoere lampje heet, is een ontwerp van de Londense designstudio  SmithMatthias en is verkrijgbaar in twee verschillende varianten (goed opletten dus als je gaat bestellen, voor het andere exemplaar heb je een lichtpunt in de muur nodig) en als klemspot. Het ‘kapje’ is gemaakt van gefaceteerd aluminium en is eenvoudig verstelbaar, zo kun je de lichtbundel op je boek richten.  Vallen je ogen bijna dicht? Knip hem dan uit met de schakelaar op het snoer. Slaap lekker!

hay-noc-1Deze blogpost werd mogelijk gemaakt door de fijne samenwerking met Mister Design, zowel on- als offline verkopen zij al onze favoriete design labels. De fraai verpakte shampoo bars zijn van Helemaal Shea en het geweldige dekbedovertrek met gevouwen kraanvogels is van één van onze hofleveranciers SNURK.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.