stoere hoezen

Corina - liggend 2Een fijne, lichte plek om te werken. Een plek waar je volop geconcentreerd aan de slag kunt en je even kunt afsluiten van de rest van het huis. Zo’n plek hebben wij nodig om onze inspiratie op te zoeken en om onze blogs samen te schrijven. Een strak bureautje van IKEA, een gemakkelijke stoel, wat groen of bloemen voor de sfeer, een kop koffie – met lekkers – en natuurlijk de laptop en de iPad binnen handbereik.

Corina - staand 2Corina1Die iPad bergen we sinds een tijdje op in een hele strakke hoes van het nieuwe merk CORINA DESIGN. De hoes is handgemaakt en van lekker soepel leer, afgewerkt met een contrasterende draad. De maakster is Corina en zij is studente aan het AMFI (Amsterdam Fashion Institute).

Corina2Naast de hoezen ontwerpt ze ook tassen en woonaccessoires. Haar steeds groter wordende collectie is te koop via haar Etsy-shop en houd ook haar Facebookpagina in de gaten. Wij hebben al wat tassen gezien die ons hebberig maakten! Daarover later meer…

Corina - staand 1En extra leuk: één van de hoezen kan de jouwe worden! Laat hieronder het blog een reactie achter, volgende week maken we bekend wie we blij gaan maken.

13 reacties op “stoere hoezen”

 1. Wat een mooie hoezen! Ik maak graag een kans voor onze iPad tegen de grijpgrage handjes van een ‘zekere’ bijna 3-jarige 😉 En ik spot ook mooie styling ideeën voor mijn (zelfde) bureautje! (PS wat een keuke bruiloftsfoto’s Fleur!)

  1. Leuk dat je meedoet Janneke! En qua bureautje zou de hoes bij jou terecht moeten komen haha 😉 Ja tof he, was zo’n Photobooth waar de foto’s meteen aan de zijkant eruit kwamen.

 2. Wat een prachtige hoezen vooral die neutrale kleuren met een vrolijke tint als detail! De eenvoud zorgt ervoor dat ik wel een van deze hoezen zou willen hebben.

 3. Ik doe graag mee! Had hem gisteren al opgeslagen toen hij voorbij kwam op ig (krijg volgende week eindelijk een Ipad), wat een mooie hoes!

 4. Hi Fleur,

  Wat een te gekke actie! Sinds kort heb ik mijn ‘eigen’ Ipad 🙂 Hier kan ik lekker op shoppen, Netflixen en natuurlijk je blog volgen zonder dat mijn vriend klaagt hoeveel pagina’s er open staan 😉

  Ik heb alleen nog geen hippe hoes! De hoes van Corina Design zou perfect zijn.

  Finger crossed!

  Liefs,
  Lien

 5. Wat een mooie hoes, zou mooi staan om mijn ipad air. Een beetje extra bescherming is geen overbodige luxe met een klein dametje wat gek is op alles wat knopjes heeft…

 6. Wauw, dat is nou een iPad hoes die gezien mag worden! En het beschermt de iPad ook nog eens tegen grijpgrage kinderhandjes.

 7. Wat een beeldschone hoes! Dat soort ‘kleine’ dingen kunnen een mens toch gelukkig maken! Love to win this! Ben trouwens echt gek op jullie kleurrijke, haarscherpe plaatjes keer op keer! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *