spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels zijn wat ons betreft onmisbaar in je interieur In de hal om jezelf nog even te fatsoeneren als je de deur uit gaat, in de slaapkamer om je outfit van boven tot onder te kunnen bewonderen en in de woonkamer als onderdeel van je interieurstyling. Écht mooie spiegels zijn echter schaars, dat heb je wellicht zelf ook al eens ondervonden. Gelukkig kun je bij MisterDesign terecht voor een fraaie collectie design spiegels, want er zijn genoeg pareltjes te krijgen hoor! Één van onze favorieten is de Strap van HAY, deze eenvoudige ronde spiegel dankt zijn naam aan de band die rond de spiegel zit en als ophangsysteem dient. Hij hangt bij ons beiden al jaren in huis.

Tip: hang ook eens een spiegel op het donkerste wandje in je huis, doordat zowel de ruimte als het licht weerkaatst wordt, oogt de ruimte opeens veel groter. Dat is de reden waarom wij zelf allebei een mooi exemplaar in de woonkamer hebben hangen!

Het laatste jaar – misschien wel twee jaar – zagen we vooral veel ovale spiegels. Deze vorm is helemaal terug van weggeweest en veroverde vele interieurs. En omdat wij nu eenmaal van kleur houden vielen we als een blok voor de Look van Montana (we zijn sowieso fan van dit toffe merk!). Omdat hij net wat breder – 46,8 cm – is dan de meeste ovaal gevormde spiegels, oogt hij speelser en stoerder. Hij meet maar liefst bijna 70 cm in de lengte, lekker groot, zodat alle leden van het gezin erin kunnen kijken. Bovendien is het een stevige spiegel gemaakt van 12 mm dik gekleurd – je kan uit heel veel toffe kleurtjes kiezen – maf met daarop een 4 mm dikke spiegel. Omdat het mdf groter is dan de spiegel heeft de Look een vrolijke rand. Wij kozen voor de kleur Caribe, een frisse mintgroene kleur, die je doet verlangen naar Pina Colada’s in de zon!

Hij hangt hier perfect boven de vrolijk gekleurde Mini modules, eveneens van Montana. Deze kleine vierkante kastjes zijn overal leuk (zeker als je ze afmaakt met zo’n mooie spiegel), we nemen ze dan ook altijd graag op in onze adviezen. Hang er bijvoorbeeld twee aan weerskanten van het bed, als nachtkastje bieden ze genoeg ruimte aan je leesboek, je sieraden en een leuk lampje. En deze keuze is reuze, lekker veel verschillende modellen en nog meer kleurtjes om uit te kiezen. Op ons wensenlijstje staat nog de lichtgele, we moeten alleen nog een plekje bedenken! Heb jij nog een wandje over voor zo’n leuk kastje?

Dit blog kwam tot stand in samenwerking met MisterDesign, hoewel we groot fan zijn van onze eigen webshop, neuzen we voor meubels en grote accessoires het allerliefst in hun webshop en stenen winkel in het gezellige Den Bosch.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden weer op maandag 19-2!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.