sneak preview nieuwe blogazine

zandvoort9Eensgezind als altijd (want allebei onze Salt Water sandalen aan) vertrokken wij – op uitnodiging van vtwonen – in alle vroegte naar Zandvoort. Hoewel de bloggerslunch pas om twaalf uur zou aanvangen, werden wij al om tien uur verwacht in het vtwonen ‘zomerkantoor’ (te bewonderen in de afgelopen vtwonen) bij strandtent Ajuma en wel omdat er een heuse video van ons gemaakt zou worden. Best een beetje spannend, want wie ons een beetje volgt weet dat wij liever niet in de schijnwerpers staan. We moesten onszelf dus best een beetje moed inspreken, op dat soort momenten is het dan altijd extra fijn om met z’n tweetjes te zijn én samen te carpoolen!

zandvoort15Gelukkig werden we enthousiast ontvangen door Jasperina (kijk, hierboven staat ze!) en hadden we – ondanks dat onze reis een beetje uitliep – tijd genoeg om ontspannen ons ding te doen om vervolgens met een latte heerlijk achterover te leunen op het terras. Langzaamaan druppelden al onze collega-bloggers binnen voor de lunch, waaronder ook Anne van Remade with Love. Het is altijd zo leuk om iedereen eens live te zien én samen op de foto te gaan. Voor jou misschien ook leuk om een gezicht te hebben bij de mensen die achter de schermen zo hard aan de prachtige vtwonen producties werken.

zandvoort6zandvoort10Zo zie je hier Rolien, zij is is één van de drijvende krachten achter het blogazine, waar we vandaag de eerste prints van kregen te zien. En we kunnen je vertellen: hij is weer prachtig! Anders van opzet, maar even inspirerend en divers als je van vtwonen gewend bent. Zie jij onze pagina?

zandvoort8zandvoort17En hier Marloes, met wie wij bijna wekelijks contact hebben over onze blogposts voor vtwonen: Marloes vindt nooit iets gek en is altijd vrolijk en enthousiast. Onze vaste slogan is dan inmiddels ook ‘Marloes for president’ geworden! En nadat er uitgebreid geproost was op de fijne samenwerking mochten we genieten van de heerlijke lunch die Wim van Ajuma voor ons in petto had.

zandvoort1Jullie moeten nog even geduld hebben, het nieuwe blogazine ligt vanaf september in de winkel.

Fijn weekend!

zandvoort3

14 reacties op “sneak preview nieuwe blogazine”

 1. Ooh zou graag eentje willen als dat mag! Was toen net te laat en nergens meer te krijgen 🙁 balen.. liefs Manon

 2. Dat klinkt als een gezellige en inspirerende dag! Het tweede blogazine wordt vast erg mooi. Heb ook goede verhalen gehoord over het eerste deel, maar helaas niet gezien. Dus mocht dat toch nog lukken..? Zou super zijn!!

 3. Hi lieve meiden,

  Leuk stuk weer. Ben een stille volger hier en op IG. doe ontzettend veel inspiratie bij jullie op! Er zijn al een aantal items aangeschaft op basis van jullie blogs Keep up the good work!!

  Heel graag zou ik de editie van de vorige blogazine ontvangen….. en ik wacht met smart op de nieuwe editie!

  Liefs, Marianne

 4. Wat zien jullie er weer prachtig uit! De blogazine van vt wonen is altijd zo leuk. Verheug me er al op.

 5. Als jullie er nog eentje hebben, dan graag. Heb de vorige inderdaad gemist, ben dus nu maar weer lid geworden van vtwonen. Kan ik jullie een berichtje sturen met mijn adres?

 6. Wat een leuk uitje hadden jullie weer dames! Super. Ben benieuwd naar het nieuwe blogazine. Het vorige exemplaar heb ik uiteraard al in huis. 🙂

 7. hi dames! Oh in september koop ik hem zeker maar de vorige heb ik helaas gemist! Ik weet niet of het mogelijk is om hem toe te sturen? Ik woon wel in België? En ik zag jullie lunch al bij jullie (en andere dames) hun insta stories: zo leuk! Heerlijk op het strand!

 8. Pingback: loves sharing – PRCHTG

 9. Pingback: VTWONEN LOVES SHARING + VIDEO WE VRAGEN HET AAN REMADE WITH LOVE | REMADE with love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *