slapen bij christine

christine-16Weet je nog dat we je binnen lieten kijken bij Christine? Je hield de (kinder-)slaapkamers nog van ons tegoed, simpelweg omdat alles even mooi is en we zoveel prachtige plaatjes hadden om te delen. Ook op de bovenverdieping en op zolder herken je de stijl en dé kleuren van Christine meteen: een bonte mix van zelfgemaakt, vintage en design in het lievelingspalet roze, geel en blauw.

christine-6De muren van het kamertje van Sien werden geel. Geen okergeel zoals je dat van ons gewend bent, maar lekker fris, citroengeel. Uiteraard mag hier een toefje roze en een kloddertje blauw niet ontbreken. Aan de muur een klein wandrekje met haar lievelingsspulletjes én een schilderij van haar creatieve mama. Het dekbedovertrekje is van Tas-ka, helaas zijn zij onlangs gestopt, wat dit overtrekje tot een collectors item maakt. De stoffen pop met strik is van Suussies en heet Long Leo.

christine-7De kamer van Noor kreeg één roze wand, die ons doet denken aan Flower Bulb van Flexa. Uiteraard kreeg ook Noor een kunstwerk van haar moeders hand. Op de andere wand hangt een prachtige zeefdruk van ENGEL.. Ook wij hebben allebei zo’n prachtige print, namelijk een ijsje en een windmolen, je zag ze onder andere in onze 100e blogpost. Noor houdt zoals je ziet van tasjes en kettinkjes, verder vindt zij het zalig om te knutselen en te tekenen.

christine-5Op zolder slapen Merel en Isa, de twee oudsten van het stel. Zij hebben daar hun eigen badkamer, waar zij gezellig kunnen tutten. In hun kamers knusse hoekjes om te ‘chillen’ met vriendinnen óf elkaar. Opvallend hier zijn de verzamelingen kleurrijke zitkussens in grafische printjes van het Spaanse merk Nobodinoz, ook één van onze favorieten. En kijk, zo’n grijze wand doet het ook altijd super goed op een kinderkamer. De vrolijke vlaggenlijn, de rode confettislinger en de Snowpuppe lamp maken het heerlijk toeven onder de prachtige witte hoogslaper van Rafa-kids.

christine-4 Op de ouderslaapkamer koos Christine voor veel wit, maar uiteraard mag kleur ook hier niet ontbreken. Het dekbedovertrek van Auping geeft deze kamer een lekkere boost, zij kocht deze bij Loods 5, daar komt ook het kunstwerk aan de muur vandaan. In de nisjes genoeg plek voor een stapeltje boeken en wat gezellige prullen. Opvallend zijn de kleine grapjes in het interieur, zoals de gele olifant op het nachtkastje. Wij zouden wel een nachtje bij Christine willen logeren hoor! Wat is jouw favoriete kamer?

christine-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden deze week alleen op maandag i.v.m. Hemelvaart

X
  • Geen producten in de winkelwagen.