showup

ShowUp - engelVerlekkerd rondlopen tussen de nieuwste merken, de mooist opgemaakte standjes met de hipste producten op het gebied van woonaccessoires. Op de showUp zie je de laatste trends en je hoofd wordt alsmaar voller gepropt met inspiratie. Echt goed voor je portemonnee is een bezoekje niet: onze verlanglijsten zijn wéér langer geworden.

ShowUp - petitlouise

ShowUp - bloemen en snoepWe proefden heerlijke chocola, dronken zalige Lattes en zagen opeens de personen achter bekende (Instagram-)namen. Heel erg leuk om sommige van jullie eindelijk ‘live’ ontmoet te hebben. We genoten van nieuw Deens design, frisse ontwerpen van Nederlandse bodem én van het prachtige carpet gemaakt uit verse bloemen.

show up 1Gedurende de dag zijn we met allerlei creatieve enthousiastelingen in contact gekomen. Ook voor jullie als lezers gunstig, er zit weer zoveel leuks aan te komen! Hou ons blog dus goed in de gaten de komende weken.

show up 2

11 reacties op “showup”

  1. Jaa leuk is het daar he! Ik ben er verschillende keren geweest en ook mijn verlanglijst wordt er niet korter op 😉 Helaas dit jaar niet kunnen gaan, maar via jullie prachtige foto’s geniet ik mee!

  2. Wauw, prachtige foto’s! Ziet er uit als een mooie en inspirerende beurs. En ben benieuwd naar wat er weer allemaal in het vat zit bij jullie 🙂

  3. Wat heerlijk om in zo’n snoepwinkel rond te lopen! Benieuwd wat voor moois er nu op jullie verlanglijstje staat 😉

  4. Heb dit een beetje mee gekregen op instagram ook! Wat lijkt me dat leuk om allemaal te bekijken! Waar zijn die chocolaatjes van? Wat een mooie potjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *