Show Up

Show Up Elke - liggendOké, daar gaan we! In vogelvlucht, aangezien de beelden voor zich spreken, proberen we de tekst vandaag kort en krachtig te houden. Pen en papier in de aanslag, want jouw wishlist gaan ongetwijfeld langer worden, want wij bezochten Show Up en hebben daar toch veel moois gezien. Jullie herkenden haar werk vast al, Elke van den Berg was er ook, zij stelde haar steeds groter groeiende collectie ten toon. Echt, om van te smullen!

Show Up Engel - staandEvenals van het vrolijke bamboe servies – wat in de prijzen viel op Maison & Objet – van onze vriendinnen van Engel. Altijd fijn om een bezoekje te brengen aan hun vrolijke stand en even gezellig bij te kletsen. Waar we letterlijk van smulden? De chocola van Snor, het liefst namen we al deze repen én een dikke stapel boeken mee naar huis. Om er dan mee neer te ploffen op deze bank van FEST. Vinden jullie het geen beauty? Fijn gecombineerd met de blauwe wand en een bos verse bloemen, wij houden ervan.

Show Up Snor en Fest - staandShow Up Snor - liggendShow Up OYOY - liggendOp het tafeltje naast de bank dan graag deze toffe glazen kandelaars van OYOY, op slag verliefd en dus zijn ze zeer hoog op de wishlist geëindigd! En we zijn niet de flauwste, de poes mag ook mee. En dan misschien samen met zo’n waanzinnig mooie plaid van Orange or Red, ware kunstwerkjes zijn de kussens en dekens van dit design textiellabel uit Haarlem.

Show Up Orange or red en OYOY - staandShow Up Ompak - liggendOmpak pakte flink uit door een hele wand met ingepakte cadeautjes te showen! Elke winkel of webshop moet toch eigenlijk zijn verkochte items in zo’n mooi kwaliteitspapiertje inpakken? Ja, ook als de klant het voor zichzelf kocht!

Show Up Trixie - liggendErg gecharmeerd waren we van een aantal Belgische labels, en vooral de uitgebreide collectie van Trixie Baby viel op: stoere kleuren, fijne printjes, gebruikt op behang, doeken, dekentjes en beddengoed. Om extreem hebberig van te worden. Maar ook de wolf van Atelier Pierre ving onze aandacht, dit toffe interieur item zou heel goed eens een plek kunnen gaan krijgen in het nieuwe huis van Jessica. Extreem mooi, en ook gemaakt door een getalenteerde zuiderbuur, is de keramieklijn van Fou de feu, misschien volgde je ze al op Instagram.

Show Up Atelier Pierre en Fon feu - staandShow Up All the luck - liggendDe verfijnde kettinkjes en armbandjes van All the Luck in the World blijven mooi, met inmiddels drie stenen winkels – twee in Amsterdam en eentje in Utrecht – én een webshop timmeren zij hard aan weg, leuk! Binnenkort maar eens een bezoekje brengen in de nieuwste winkel in Amsterdam.

Show Up Crisp en Tinne - staandOok op de immer groeiende lijst met wensen belandden de dekbedovertrekken van Crisp Sheets, pareltjes zijn het. Net als hun prachtige kaarten en posters! Op de wishlist en meteen er weer af – want een fijn exemplaar besteld – waren de tassen van Tinne + Mia, echt te gek vinden wij deze. Super handig en betaalbaar, en dus een prima cadeautje aan jezelf. De tassen worden geleverd in een mooie etui met daarin nog een fijn extraatje! Check de site voor hun uitgebreide collectie.

Show Up Teuntje - liggendEn wie zagen we daar? Tussen alle mooie plaids van Cevelann zagen we opeens Teuntje van Suzanne, ons beter bekend als Suziep !! Zij stond model voor dit mooie, kwaliteitslabel met een uitgebreide collectie super zachte plaids en doeken. Is het geen plaatje?

Show Up Margo en Esthex - staandOp Grow Up – een goed gevulde hoek met de mooiste kindermerken – spraken we even met Margo Slingerland, die haar nieuwste posters en kaarten mee nam. Wil je haar werk ook eens live bewonderen: op het Seinfestijn – 22 mei te Haarlem – is zij ook aanwezig. Het dekentje met de boompjes in de fijnste kleur groen die we kennen is van Esthex, als je goed kijkt zie je ook een okergeel exemplaar, wat een top styling!!

Show Up Keecie - liggendHet okergele tasje van Keecie, in het zonnetje, als dat geen klein feestje is!! In vele maten en kleuren te verkrijgen, de hoogste tijd dat er eentje om onze schouder – en die van jou – komt te hangen. Toch?

Show Up la femme en kesemy - staandZeg je keramiek, dan zeg je PRCHTG, geen wonder dan ook dat wij vielen voor de huisjes, schaaltjes en vaasjes van Kesemy Design en – amai, wat schoon – deze fraaie, kleurrijke breisels van la Femme Garniture (ook Belgisch). Leuk ook als er mooie kaartjes zijn om mee te nemen, altijd fijn om een inspiratie-wandje mee te maken en om nog eens lekker na te genieten van al het moois.

Show Up Juliette - liggendZeer onder de indruk waren we van het werk van Juliette Warmenhoven, die met haar ‘Everyday Growing’ exposeerde op Show Up. Eerder was haar werk te bewonderen op de Dutch Design Week. We gaan vast nog veel van haar horen. En het zou ons niet verbazen als we deze diervriendelijke trophees vaker gaan zien:

Show Up Soonsalon - liggendZe zijn van Soonsalon en zijn onlangs toegevoegd aan hun fraaie assortiment. De eerste exemplaren worden op dit moment uitgeleverd en zijn onder andere te verkrijgen bij It’s Loft in Zwolle, Apeldoorn en Arnhem. Wij twijfelen nog, deze robuuste, glanzende theepot is namelijk ook wel erg gaaf.

Show Up Soonsalon - staandJe ziet het, teveel om op te noemen, laat staan om allemaal te kopen. Maar dromen mag én kan met deze fijne plaatjes van een heerlijke beurs, waar we alle nieuwste trends op het gebied van ‘Home en Gift’ mochten bewonderen. Eigenlijk zijn we daar al heel gelukkig mee! We sluiten dan ook af met wat liefde: de mooie decoratieve hanger van Mo Man Tai.

Wat is jouw favoriet?

Show Up Mo Man Tai - liggend

9 reacties op “Show Up”

 1. Poehhhhh wat veel moois zeg, volgens mijn zijn jullie ogen en oren te kort gekomen. Wat een ontzettend mooie dingen, ik word er gewoon hebberig van!

 2. Wat een leuke merken, een aantal ken ik er al van de vorige editie. Jammer dat ik deze keer heb moeten missen want er waren weer heel veel leuke en inspirerende merken als ik het zo zie.

 3. B(i)e interior & lifestyle

  Dikke dankjewel voor de OYOY vermelding op je blog over jullie bezoek aan ShowUP.
  Blij dat onze OYOY stand je een beetje heeft geïnspireerd.
  Altijd welkom voor meer info over de OYOY collectie.
  Groetjes,
  Debby
  B(i)e interior & lifestyle / agentuur OYOY Benelux

 4. Pingback: pastel pasen – PRCHTG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *