show up – deel 2

showup-deel2-3Ja echt, een deel 2. Want we zouden niet zoveel foto’s maken. Maar er was gewoon echt zo-veel-te-veel tofs te zien, dat we een tweede deel nodig achten. We kregen op Instagram al de vraag waar deze mooie spiegel toch van was… Dat antwoord moeten we jullie helaas schuldig blijven. Hij fungeerde slechts even als onze spiegelbeeldvanger voor een gezellige ‘Hi! Wij zijn er ook!’ Komt ‘ie aan, het vervolg.

showup-deel2-2Nieuwkomer Nanami viel op. Niet per se door gewaagde prints, wel door de keuze voor hun kleurgebruik. Kiezen veel merken toch veilig voor én typisch meisjes én typisch jongens, hier was naturel met blauw en grijs dominant. Fiep werd aan alle kanten -terecht- geëerd. De heldin die Pluk, Jip en Floddertje tekende werd dit jaar honderd jaar geleden geboren en veel merken hebben een item aan dit jubileum gewijd. Dit behang is van Kek Amsterdam.

Show Up aug 13 - staandLauraenjames blogde er voor VT Wonen al over: de houten boom met LEGO van Brikkon. In het echt minstens zo prachtig. Een houten boom, op zichzelf al een pareltje voor de kinderkamer, waar je zelf met blokjes een boomhut in kunt bouwen. En de allemans vriendjes ‘Noodolls‘ ontbraken natuurlijk ook niet.

Show UP aug 12- staandFleur appte de foto van Het Huisje van Ferm Living eerder deze week al door: wat ons betreft echt een must-have. Zo mooi vormgegeven, zulk mooi hout, zo netjes afgewerkt. Trixie viel wederom op met hun perfecte kleurtjes. De vorige editie van showUP ontdekt en ook deze keer stellen ze allerminst teleur.

Show up aug 5 - liggendshowup-deel2-1De kleurtjes en voornamelijk de klassieke prints in een nieuw jasje die we zagen bij Roos Soetekouw stalen ons hart. De eerder genoemde babygym van nieuw label &me verdient ook een foto. Een van de weinige gyms die je zo in je huiskamer zou kunnen plaatsen zonder dat hij vloekt. Ook de kussens en dekens van Orangeorred hingen weer mooi te zijn. Sprekende kleuren, zachte weefsels.

show up aug 14 - staandShow up aug 15 - staandAlles straalde Scandinavië uit bij het Deense Woud. De onderste spiegel was favoriet: je kon hem ophangen of in verschillende hoeken neerzetten zodat hij altijd perfect past bij jouw wensen. De vloerkleden van het Zweedse Brita voelen zo zacht en behaaglijk dat je nooit aan kunststof zou denken, maar echt. Ze kunnen zelfs buiten hun plekje veroveren. Gekleurde spiegels in met name goud en rosé-tinten zagen we veel voorbijkomen. Dit exemplaar van Figr1 staat al een poos op onze verlanglijstjes.

En natuurlijk missen we nu nog merken die het vernoemen waard waren, maar beloofd. Een deel drie bewaren we voor een volgende editie van showUP. We zijn wel benieuwd naar jullie favorieten!

 

3 reacties op “show up – deel 2”

 1. Hallo Jessica en Fleur,

  Jullie staan in de VTwonen❤️Blogs en ik vind de spullen erg leuk. Maar er staat een heel leuk roze miesjevan aardewerk met rode schoentjes en een gouden duif op haar hoofd op een van de foto’s maar ik kom er niet achter waar dat te koop is. Kunnen jullie mij aan een adres of website helpen? Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,
  Ria Spoelman

  1. Hoi Ria,

   Bedankt voor je berichtje! Dat is een beeldje van Lammers & Lammers. In veel verschillende kleuren en uitvoeringen te koop. Onder andere bij wegwinkel ‘Studio de Winkel’. Succes!

   Groetjes,
   Jessica en Fleur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *