show up

show-up-6We konden het niet laten, een kijkje nemen op showUP, niet alleen om de nieuwste producten te spotten, maar ook om even gezellig bij te kletsen met de mensen waarmee we de afgelopen tijd hebben samengewerkt. Naast de vele bekende labels ook een hoop ‘nieuwkomers’ dit keer, waaronder ook Vitra, die zich met een toffe accessoires lijn op een nieuwe doelgroep richt. Wij zijn al jaren fan en waren dan ook blij verrast ze hier te treffen.

show-up-1Ook Cor Unum was voor het eerst op deze hippe trade show te vinden, met een bijzondere collectie aan keramieke vazen en objecten. En voor degene die het nog niet weet: zij gaan in Den Bosch een prachtig pand delen met Mister Design, wij kunnen niet wachten! Het reageerbuisvaasje van Studio Hamerhaai zagen wij voor het eerst live, een erg handige vaas om wat bloemen solo in te zetten. Ook presenteren zij hier hun nieuwe lampen, een must-see wat ons betreft.

show-up-2Uitgeverij Snor is elke keer van de partij en lieten natuurlij vol trots hun laatste aanwinst ‘Het nieuwe trouwen’ zien, lees ons blog over de boeklancering hier. Het Tiny Miracles team was net terug uit India, waar zij een tweede project gaat steunen met haar paper vase – je kent deze nog van onze blogpost voor vtwonen – en klokken, waar we binnenkort meer aandacht aan besteden! Houd onze pagina op de vtwonen site dus goed in de gaten.

show-up-3De ‘kinderafdeling’ leek wel groter dan ooit, met veel toffe nieuwe merkjes, maar ook merken die al jaren mee gaan in de branche. Zoals Kids Case, die met hun home collectie blijven vernieuwen, maar nog steeds herkenbaar zijn door de fraaie prints en de mooie kleurencombinaties. Hoe tof is dit kussen? C-r-e-8 was ook weer van de partij met verrassende aanvullingen op hun coole collectie. Het wordt hoogtijd dat wij Lode en Danee verwennen met zo’n kleurrijke naampuzzel.

show-up-4Voor de Wereld van Jansje was het ook de eerste keer op Show Up, wat ongetwijfeld een groot succes voor ze gaat zijn, want kijk nou naar deze elegante leren tasjes die zij onder eigen label fairtrade laten maken, te gek toch? Vergeet hun winkel en lunchroom niet bezoeken als je een keer in Haarlem bent. Ook de Belgische Helen B maakte haar debuut, met een enorme collectie aan geïllustreerd porselein en dekbedovertrekken. Wij denken nog veel van Helen B te gaan zien!

show-up-5De oorbellen van Stook gaan op Jessica haar ‘wishlist’, bijna 40 tenslotte, deze keramieken oorstekers zijn op verschillende manieren te dragen, zo creëer je elke keer weer een nieuwe look. Uiteraard mag dit roze duo niet ontbreken in je voorjaarsgarderobe. En in de pronkkast dan graag van elke soort en kleur één vaasje, nadat wij ze vorige zomer al in Zweden en Denemarken spotten zijn ze nu ein-de-lijk ook in Nederland te krijgen, te prachtige vaasjes van Scandinaviaform.

show-up-7Het was weer een diverse beurs, met de prachtige blank houten objecten van Atelier Pierre en het mooie wiegje van Dertigzes (binnenkort gaan wij uitgebreider in op hun fijne producten) en de altijd vrolijke (feest-)artikelen van onze ENGEL. vriendinnen en het zomercadeaupapier van Jurianne Matter voor Ompak. Kortom, een super inspirerende dag! Wil jij ook naar showUP? Dat kan morgen nog, check de site om je te registreren en have fun!

show-up-8

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden deze week alleen op maandag i.v.m. Hemelvaart

X
  • Geen producten in de winkelwagen.