show up

Show up aug 2 - liggendWauw, jongens, wat was het weer mooi en inspirerend. En wat hadden alle standhouders hun best gedaan hun collectie zo mooi mogelijk tentoon te stellen op de paar vierkante meter die ze ter beschikking hadden: show UP in vogelvlucht (althans, een poging daartoe) en – tegen onze voornemens in – met lekker veel plaatjes.

Show UP aug 6 - staandWe trappen af met de kleurrijke bloempotten ‘Voltasol’ via Glazuur Aardewerk. De vorm en de kleurcombinaties zijn een lust voor het oog. Op het moment alleen nog maar verkrijgbaar in de winkel in Castricum of te bestellen online. Het kleurrijke cadeaupapier (met feesthoedjes-, ijsjes- en windmolenprint) matcht lekker bij de potten en is een samenwerking tussen Ompak en Engel., niet alleen leuk om cadeautjes mee in te pakken, maar ook om boeken mee te kaften. Nog beter: niet alleen verkrijgbaar voor de winkeliers, maar binnenkort ook voor de consument, voor jou dus!

Show UP aug 8 - staandDe dames stonden tegenover elkaar en presenteerden naast het toffe papier hun allerlaatste noviteiten. Engel. het servies van Famille Summerbelle – wij vielen ervoor – en een uitgebreide collectie nieuwe tassen van gerecyclede petflessen. De stand van Ompak was in winterse sferen, het is dat er een hittegolf op komst is, maar je zou bijna zin in kerst krijgen. Een paar meter verder waren de nieuwe tassen en supermooie zwarte ‘Twig leaves’ van Jurianne Matter te bewonderen. Zoals wij van haar gewend zijn, een prachtig gepresenteerde collectie in de fijnste kleuren en printjes.

Show UP aug 7 - staandTableau van Pikaplant hadden wij zo in één van de vele gekregen tasjes willen laten glijden. Deze zelfwaterende potten zijn gemaakt van glas, metaal en keramiek en verkrijgbaar in drie kleuren. Maar ook de vertrouwde Jar blijft een beauty. Planten en bloemen blijven onmisbaar in het interieur, ontwerper Pépé Heykoop speelt daar goed op in met zijn groter groeiende collectie papieren vazen. Leuk vonden wij ook de papieren blaadjes waarmee je in een handomdraai een tof 3D effect op de wand creëert.

Show UP aug 1 - staandShow up aug 3 - liggendUiteraard ook bij Elke van den Berg weer fijne potjes, vaasjes en klokjes. Zij lanceerde allerlei nieuwe producten waaronder een hele reeks aan verschillende bureau accessoires en een prachtig lampje. Wij blijven groot fan!

Show UP aug 4 - staandZijn ze niet zoet, deze kleine Amsterdamse huisjes van Kesem? Onder de naam Kesemy Design groeide haar collectie keramiek de afgelopen jaren flink. Dat deze snoeperige huisjes hardlopers zijn, snappen wij best! Naast fraaie items kopen, kun je in haar winkel ook terecht voor workshops.

Show up aug 1 - liggendShow UP aug 5 - staandUiteraard checkten wij ook even de collecties van onze favorieten op het gebied van kinderen. Esthex is er daar zeker één van, prachtige dekentjes (wij hopen nog steeds dat ze in grotere maten komen), knuffels, rugtasjes en behang in stoere kleuren. Compleet verliefd werden wij – bij het zien op Facebook al – op de nieuwe lampen van Atelier Pierre. Deze gaat linea recta op onze wishlist. Verkrijgbaar vanaf december, nog even geduld dus. Ook leuk vonden wij de lijn van ‘nieuwkomer’ &ME, je ziet hier hun mobile, maar check vooral even de babygym en het bedje op hun website.

Show UP aug 10 - staandPom Amsterdam – ja, van de sjaals – gingen los op een waanzinnige mooie lijn kussens met fraaie prints en gemaakt van prachtige materialen. Wat ons betreft een schot in de roos. De witte vaas (rechtsonder) is van Orla Kiely en past in elk interieur. Erg gecharmeerd waren wij van het keukentextiel van hetzelfde label, want ook in de keuken houden wij van kwaliteit en kleur.

Show UP aug 9 - staandIn een nieuw huis hoort een nieuwe lamp, toch? Zeg maar ‘ja’. Een goede kanshebber is deze stoere lamp van SlideArt. Design van Hollandse bodem, evenals de vogelobjecten van Karim. Wij schreven al over zijn Buliqs op de site van  VT Wonen en later zetten we ze op PRCHTG ook nog in het zonnetje. Zijn vogeltjes veroveren inmiddels de wereld onder de naam ‘Draaj’. Wij sloten deze beauty’s – en Karim – in ons hart en wensen hem veel succes met alles wat hij nog gaat ondernemen!

Show UP aug 2 - staandShow UP aug 3 - staandWij pikten een macaron – oké, misschien twee – bij de enthousiaste dames van Creative Lab Amsterdam, het was hun eerste kennismaking met show UP en zij gooiden hoge ogen met een oogstrelende kaartencollectie, waar we jullie binnenkort meer van gaan laten zien. Speciaal voor de gelegenheid werd er behang gemaakt van hun tropische dessin, te gek toch!? Makkelijk met bestek leren eten doet je kind met dit leuke bestekje van Benjamins, wat een goede uitvinding. Heel eerlijk, wij waren vooral onder de indruk van dit uitbundige boeket. Heb jij al bramentakken geknipt?

Geloof ons als we zeggen dat er teveel moois was om op te noemen. Wil jij het met eigen ogen bewonderen? Dat kan namelijk morgen nog. Check de site van show UP even voor de voorwaarden!

Show UP aug 6 - liggend

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.