shared individualism

flexa-individualism-2Van dit palet gingen onze harten meteen sneller kloppen. Het lijkt wel alsof Flexa een mix maakte van al onze lievelingskleuren. In hun Shared Individualism brengen ze een knallende neon, een zachtroze, een pittige koraalroze, een rustig grijsblauw en een warme taupe en caramel succesvol samen. Zonder verlies van eigenheid of individualiteit kun je met deze kleuren samenhang in je interieur aanbrengen.

flexa-individualism-5flexa-individualism-4De taupe/greige muren van Fleur waren het uitgangspunt. De muren waar al wat oranjeroze accessoires hingen, waar de roze stoel tegenaan staat en waar de muur met het palmbomenbehang tegenover ligt. Drie antieke, scheve, karakteristieke kastjes die alle kleuren van de regenboog al hebben gehad, die van de oom van oma naar moeder en weer naar ons verhuisden, waren toe aan een make-over.

flexa-testersMet behulp van de ontzettend handige kleurtesters, wat grote stalen en de Visualizer App stemden we alles op elkaar af. De kleur roze van de lamp boven de eetkamer bleek exact hetzelfde als Oud Roze en daarbij kozen we voor een likje Flower Bulb en Magic Forest. Vibrant Red was toch echt iets te rood en hoe dol wij ook op Denim Blue zijn, voor deze klus voegde hij te weinig toe. De gekozen combinatie verrichtte wonderen: met z’n drieën knallen ze van het scherm en natuurlijk uit de woonkamer.

flexa-individualism-1flexa-individualism-3Wat zijn we blij met het eindresultaat! Het behang, de rozenkelim, de muurknoppen, de geweldige oranje Bolt-lamp van Tonone, de vaasjes en de uitbundige bos bloemen: alles lijkt op te fleuren na de Grote Shared Individualism Metamorfose.

flexa-individualism-8Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Flexa. Vorig jaar werkten we ook samen toen we Denim Drift op onze manier mochten stylen (kijk maar eens hier en hier). De geweldige oranje lamp kregen we van Tonone. We blogden hier al over dit toffe Nederlandse designmerk.

9 Comments

  1. Wat een mooi project! Toffe kleuren, mooi toegepast en daarbij de kleurrijke bloemen en leuke styling, lentekriebels all over :) groetjes, sandra - www.morriesblog.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.