seinfestijn

Seinfestijn - liggend 1Fort Seinwezen was afgelopen zondag ‘the place to be’. Femke & Eddy van Hééérlijk organiseerden daar alweer voor de zevende keer vol enthousiasme het Seinfestijn: dé food- en lifestylemarket in hartje Haarlem. Wij genoten van de heerlijke lattes van Eddy en de inmiddels beroemde ‘stapeltaart’ met zomerfruit.

Seinfestijn - staand 1Seinfestijn - staand 2De hele dag werden er linzenburgers – errug lekker – gedraaid op de bbq en poffertjes gebakken in een authentieke poffertjeskraam. Verder vind je op dit kleinschalige festival een ‘hééérlijke’ mix van mooie spulletjes, bijzondere brocante en schattige babypakjes. De grote vraag op dit moment: wordt het blauw, of wordt het roze?

Seinfestijn - liggend 2 Seinfestijn2Het was werkelijk poepiedruk, maar toch ook knus. Tafels met door Femke zorgvuldig gekozen bloemen en stoelen vol met hippe ouders en dito kinderen, want het is een feestje voor jong en oud. Zo werden er de hele dag door leuke workshops georganiseerd voor alle leeftijden.

Seinfestijn3Marije Pasman en Maaike Koster van Mydeer brachten hun nieuwe collectie mee. Marije verraste met haar stationery met daarop -of eigenlijk daarin- gedrukte letters en Maaike haar standje ademde een en al lente uit door al het fijne groen. Zij brengt een ode aan mooie planten door de blaadjes ervan met waterverf te vereeuwigen.

Seinfestijn - liggend 4Op 27 september staat de volgende editie gepland. Reserveer deze dag alvast in je agenda, want de volgende keer wil jij er ook echt bij zijn!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.